Skorpionam ir jāuzmanās, bet Vēzim jāmeklē kompromisi; Dienas prognoze 25. jūlijam visām zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām vajadzētu cītīgi strādāt, pirms vērsties pēc palīdzības pie priekšnieka. Komunikācijā ar apkārtējiem var rasties problēmas izkropļotas informācijas dēļ, tāpēc esi uzmanīgs. Ieteicams izvairīties no nevajadzīgiem tēriņiem un tenkām.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem šī ir lieliska diena radošumam un darbam ar bērniem. Svarīga ir disciplīna, noteikumu ievērošana un nopietna pieeja uzdevumiem. Kārtējos darbos var rasties nepatikšanas, tāpēc nav ieteicams strādāt komandā un risināt pārrunas.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem ieteicams darbā būt pēc iespējas uzmanīgākiem un neuztvert uzdevumus virspusēji. Tavā personīgajā dzīvē un mājās iespējamas ilgi gaidītas pārmaiņas. Grūtības var rasties finanšu jomā.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem ieteicams strādāt ar svarīgiem dokumentiem, rīkot tikšanās un sarunas. Kolektīvās aktivitātes var būt auglīgas, īpaši, ja tev būs atbalsts. Esi uzmanīgs naudas lietās un attiecībās ar partneri.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzim ieteicams būt uzmanīgiem ar finansēm un materiālajām lietām. Praktizē taupību un disciplīnu. Esi koncentrēts un pabeidz visus dienas uzdevumus. Ar pareizu pieeju tev izdosies tikt ar to galā. Iespējamas komunikācijas grūtības un konflikti ar tuviniekiem naudas dēļ.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem ir svarīgi būt radošiem pat nopietnos jautājumos. Esi uzmanīgs ar finansēm un uzmanīgi izturies pret materiālajām lietām. Lielākus pirkumus un romantiskus randiņus labāk atlikt uz vēlāku laiku, lai izvairītos no domstarpībām un konfliktiem.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm var traucēt to, ka tās ir pārāk iespaidīgas un sapņainas. Skaties uz lietām objektīvi, lai izvairītos no kļūdām un pārpratumiem. Tu riskē pievilt ne tikai sevi, bet arī savu komandu. Ja tev ir grūti koncentrēties, lūdz kolēģu palīdzību. Šī nav laba diena izklaidēm un randiņiem.

Leave a Comment