Šīs zodiaka zīmes atrodas zem spēcīgas augstāko spēku aizsardzības: jebkurš negatīvisms atgriežas atpakaļ pie sūtītāja

Dvīņi

Dvīņi ir spējīgi atrast kopīgu valodu gandrīz ar jebkuru cilvēku, jo viņi ir vieni komunikablākajiem un sabiedriskākajiem cilvēkiem. Šīs īpašības arī ļauj Dvīņiem neapzināti atvairīt jebkuru negatīvismu, iznīcinot to jau saknē.

Visa Dvīņu auru ieskauj neredzams enerģijas kokons, kas izkliedē jebkuru negatīvu ziņojumu, novirzot viņu atpakaļ sūtītājam. Negatīva diskusija vai jebkura ļaunprātīga kritika, kas radusies no cilvēkiem, Dvīņus nemaz neietekmēs. Drīzāk viss negatīvais atgriezīsies pie tā autoriem ar trīskāršu jaudu.

Lasi vēl: Šīs zodiaka zīmes ir apveltītas ar spēcīgu, slēptu enerģētiku. Viens skatiens un ienaidnieka dzīve būs sagandēta…

Zivis

Saprātīgās un jutīgās Zivis nav tik vājas un neaizsargātas, kā tas var šķist no ārpuses. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji atrodas aiz aizsarga, no kura nav iespējams izlauzties. Zivis intuitīvi izjūt no sarunu partnera iecerētos ļaunos nodomus. Tāpēc esi gatavs, ka pēc nopietna skandāla vai strīdēšanās ar Zivīm tu sāksi justies slikti un radīsies materiālas problēmas bez acīm redzama iemesla.

Leave a Comment