Šis nenoliedzami norāda uz to, ka jūsu attiecības ir nepieciešams šķirt

Attiecības jums rada sāpes

Jebkādas attiecības ir darbs, kas parasti ir sarežģīts un kam ir vajadzīgi kompromisi. Tomēr dažreiz mēs jaucam kompromisu ar ieradumu nepārtraukti kāpt uz kakla. Ja attiecību krīze turpinās, jautājiet sev: vai jūs patiesībā esat laimīgi?

Ko šīs attiecības dod jums – siltuma sajūta, komforts un drošība, vai pastāvīga trauksme un nepatīkama pieredze? Filma “Sekss un lielpilsēta” Šarlote ļoti pozitīvi atbild uz šo jautājumu: atbildot uz Samantas paziņojumu, ka “attiecības ne vienmēr mūs dara laimīgus,” viņa apgalvo: “Es katru dienu priecājos. Protams, ne visu dienu katru dienu. Bet katru dienu. ” Samantu šāda atbilde iedvesmoja pabeigt attiecības. Solis nav viegls un nesāpīgs. Bet godīgs.

Jūs strīdaties par jebkuru iemeslu

Bez pārspīlēšanas – jebkura iemesla dēļ. Šis punkts ir īpaši svarīgi, ja strīdu iemesls ir lietas, kuras jūs iepriekš uztverat diezgan mierīgi. Ja katrs sīkums kļūst par konfliktu iemeslu, un kairinājumu izraisa viss – no ieraduma dziedāt dušā (kas pirms tam bija tik jauka) uz automašīnas vadīšanas veidu, jums vajadzētu jautāt sev, kas notiek.

Lasi vēl: Viņa nolika bērnu stacijā uz grīdas, bet pati pievērsās savam telefonam. Lūk, ko pēc tam ar viņu izdarīja internets…

Ja hroniska neapmierinātība nav saistīta ar ārējiem apstākļiem (piemēram, finansiālas grūtības vai saspringta situācija darbā), tad jūs to nevarat atstāt bez uzmanības, un vēl jo vairāk, ja šī neapmierinātība ir savstarpēja. Iespējams, ka mazie strīdi ir tikai aisberga gals, un patiesībā jūs piedzīvojat mīlas attiecību krīzi, labākais veids, no kura iziet, iespējams, ir šķiršanās.

COMMENTS

Leave a Comment