Šīs ir tās zodiaka zīmes, kurām pēc šķiršanās labāk nesaki ”paliekam draugi”, jo viņas tavu dzīvi pārvērtīs ellē

Lauva

Šīs zīmes cilvēki izturas tā, kā rīkojas Skorpioni: saziņas turpināšanas iespēja ir atkarīga no tā, kurš iniciēja šķiršanos. Ja partneris vēlējās pamest Lauvu, tad viņš būs dusmīgs, sāks atriebties.

Protams, nevar būt ne runas par draudzību: partneris neredzēja viņa nopelnus, un tas ir apvainojoši. Ja Lauva pats izvēlējās pārtraukt attiecības, tad viņš uzsāks turpmāku draudzību, viņš izrādīs dāsnumu pret otru.

Auns

Visi šīs zīmes cilvēki mīl iniciēt attiecību pārtraukumu. Viņiem šķiet, ka ir pilnīgi normāli šķirties no kāda, atstāt kādu un piedāvāt kādam izveidot pāri. Bet viņi nevar to izturēt, ja to dara pret viņiem: viņi sāk dusmoties, apvainoties, jo partneris nenovērtēja viņu nopelnus.

Viņi visos iespējamos veidos centīsies parādīt apkārtnei, ka persona, kas viņus pameta, pieļāva kļūdu, pieņēma nepareizu lēmumu. Protams, uz šī visa fona draudzību nevar veidot.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kuras nekad nesalūzīs un nelieksies cita cilvēka priekšā

Ja attiecības ar partneri ir pārtrauktas, jums nevajadzētu sevi mocīt: draudzība vairumā gadījumu neveidojas starp cilvēkiem, kuri dzīvoja kopā. Ja mēs runājam par uzskaitīto zīmju pārstāvjiem, tad jums nevajadzētu mēģināt būt draugiem: tiks tērēts tikai spēks un enerģija.

Leave a Comment