Šis horoskops ir daudz interesantāks par citiem – tas pasaka priekšā tavu likteni

Vēzis (21. jūnijs – 22. jūlijs) – skaistums.

Skūpstās labāk par citiem. Ļoti pievilcīgi. Vēža mīlestība nelīdzinās nevienai citai.

Ļoti romantiski. Vieni no gādīgākajiem cilvēkiem, kādus tev nācies satikt. Izteikti radoši cilvēki, daudzi no viņiem ir mākslinieki un neprāši, šī vārda labākajā nozīmē.

Viņi ir pilnveidojuši seksu un bieži ar to nodarbojas. Ārkārtīgi nekārtīgi. Dīvaiņi. Ļoti jautri un īstas kompānijas dvēseles. Ja Vēzis tevi paņems zem sava spārna un ielaidīs savā sirdī, tad tu tur paliksi uz visiem laikiem.

Vēži nodarbojas ar mīlestību ar nesalīdzināmu kaislību. Spontāni. Nav karotāji, bet var labi kādam sadot pa pēcpusi. Uz viņiem var paļauties.

Tevi gaida sagaida12 neveiksmes gadi, ja paiesi garām šim rakstam, un 7 veiksmes gadi, ja dalīsies šajā informācijā ar draugiem!

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts).

Labs orators. Pievilcīgs un kaislīgs. Parasti laimīgs, tomēr, ja ir neapmierināts, kļūst nīgrs un infantils. Lauvas problēmas kļūst par visu cilvēku problēmām.

Vairums Lauvu ir ļoti paredzami un monotoni. Lauva zina, kā gūt baudu. Viņam izdodas gandrīz viss. Lieliski skūpstās. Sabiedrisks. Piezemēts. Aizraujošs. Pievilcīgs. Skaļš.

Dod priekšroku ilgtermiņa attiecībām. Runātīgs. Viņu ļoti grūti sameklēt, bet, kolīdz to izdari – tev ir patiešām paveicies!

Tevi gaida sagaida7 neveiksmes gadi, ja paiesi garām šim rakstam, un 5veiksmes gadi, ja dalīsies šajā informācijā ar draugiem!

Jaunava (23. augusts – 22. septembris) – Gaidoša.

Dominē attiecībās. Vienmēr un visā mēģina savi vārdu paturēt kā pēdējo.

Gādīgas. Gudras. Skaļa. Uzticīgas. Komunikablas. Viegli padodas citu ietekmei. Mīl spēlēt un riskēt. Viņas uzskata, ka zina visu, un bieži vien tā arī ir.

Ciena citus, tomēr šo cieņu var ātri pazaudēt, ja kaut reizi viņas pievilsi. Jaunavas nepiedod un nekad neaizmirst. Nesatricināmas.

Tevi gaida sagaida 7 neveiksmes gadi, ja paiesi garām šim rakstam, un 8 veiksmes gadi, ja dalīsies šajā informācijā ar draugiem!

Svari (23. septembris – 22. oktobris) – naivi.

Gādīgi pret visiem, kurus satiek. Viņu mīlestība savā ziņā ir unikāla. Sirsnīgi, smieklīgi un mīļi.

Piemīt unikāls šarms. Paši gādīgākie cilvēki, kādus jebkad būsi saticis. Tomēr Svari nav tie cilvēki, ar kuriem tu gribētu sapīties – viss var beigties ar asarām.

Svari var radīt milzīgu haosu. Uzticami draugi līdz galam. Var turēt aizvainojumu daudzus gadus.

Svari ir tie, ar kuriem tev nevajag bojāt attiecības. Parasti ir labi sportā un ekstrēmo sporta veidu cienītāji. Ļoti radoši. Neglābjami romantiķi.

Tevi gaida sagaida9 neveiksmes gadi, ja paiesi garām šim rakstam, un 9 veiksmes gadi, ja dalīsies šajā informācijā ar draugiem!

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris) – pielūdzējs.

Ļoti apburoši. Mīl jokot. Piemīt ļoti laba humora izjūta. Visu pamēģinās kaut vai reizi. Mīl sevi palutināt. Enerģiski. Paredzami.

Lieliski skūpstās.

Vienmēr iegūst to, ko vēlas. Pievilcīgi. Dod priekšroku ilgtermiņa attiecībām. Runātīgi. Mīl izklaidēties, bet reizēm nokļūst galējībās.

Mīl naudas smaržu, māk gan to nopelnīt, gan tērēt! Ļoti satraucas par tuvinieku likteni. Darbaholiķi. Var būt labi draugi, bet ja draugs izrāda necieņu – draudzībai var pārvilkt krustu.

Romantiski. Gādīgi.

Tevi gaida sagaida 4 neveiksmes gadi, ja paiesi garām šim rakstam, un 6 veiksmes gadi, ja dalīsies šajā informācijā ar draugiem!

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris) – nekārtīgs.

Spontāns. Ļoti pievilcīgs. Ciena ilgtermiņa attiecības. Lielāko daļu laika vientuļš. Viegli zaudē pacietību.

Viņu nav tik viegli apmānīt. Ja Strēlnieks ir sliktā noskaņojumā – no viņa labāk turēties pa gabalu. Viegli apvainojas. Aizvainojumu atceras uz visiem laikiem.

Mīl spēcīgi, tomēr reizēm to neizrāda, uzskatot jūtu izrādīšanu par vājuma pazīmi. Ir daudz baiļu, tomēr tās neizrāda. Ļoti noslēgta personība.

Aizsargā tuviniekus visos iespējamajos veidos. Ļoti simpātiski. Diezgan romantiski. Laipni pret visiem.

Strēlnieki ir gādīgi. Pārsteidzoši gultā!

Tevi gaida sagaida 4 neveiksmes gadi, ja paiesi garām šim rakstam, un 2 veiksmes gadi, ja dalīsies šajā informācijā ar draugiem!

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris) – kaislīgs mīlnieks.

Laipns. Nekaunīgs. Gudrs. Seksuāls. Reizēm kaitinošs.

Var būt slinks un ļauj sev atslābināties, bet kad viņš atrod darbu vai lietu, ar ko patīk nodarboties – tam veltīs sevi visu. Lepns, saprotošs un mīļš. Valdzinošs.

Izvēlas ilgtermiņa attiecības. Labs orators. Vienmēr iegūst to, ko vēlas.

Mīl uzvarēt citu zodiaka zīmju pārstāvjus sportā, īpaši Dvīņus. Mīl gatavot, bet par spīti tam drīzāk izvēlēsies ēst labā restorānā. Ļoti jautri. Mīl jokot.

Lasi vēl: Kādas ir maijā dzimušo rakstura gaišās un tumšās puses. Maija mēnesī dzimušie ir unikāli!.

Tevi gaida sagaida24 neveiksmes gadi, ja paiesi garām šim rakstam, un 22 veiksmes gadi, ja dalīsies šajā informācijā ar draugiem!

Atceries, ka ne vienmēr ir jāņem vērā vārds vārdā! Veiksme un neveiksme ir atkarīga no tevis paša nevis dēļ tā vai dalīsies vai nē.

Leave a Comment