Šīm zodiaka zīmēm piemīt tik spēcīga enerģētika, ka to pārstāvjus astrologi ierindo starp pašiem bīstamākiem Zodiaka pārstāvjiem

Strēlnieks

Strēlnieki ir kā neizsīkstošs enerģijas avots, ko viņi izplata sev visapkārt, tikai ne vienmēr šī enerģija ir pozitīva. Viņi alkst pieredzes, piedzīvojumu un jaunu iespaidu, kas rada degsmi un liek izstarot pozitīvismu. Taču strēlnieku enerģētika var izrādīties graujoša gadījumos, kad šīs Uguns zīmes egoisms plūst pāri malām. Nevajadzētu īpaši uzticēties Strēlniekam, jo viņi var sākt manipulēt ar jums savos savtīgos nolūkos. Viņi prot meistarīgi melot un liekuļot.

Strēlniekiem piemīt mērķtiecība, viņi nebaidās no izturības pārbaudēm. Turklāt bez mazākiem sirdsapziņas pārmetumiem, Strēlnieks izmantos jebkādu situāciju savu personīgo mērķu sasniegšanai. Strēlnieki ir arī neparedzami un mainīgi savās emocijās un domās, tāpēc nekad nevar paredzēt, ko no tiem sagaidīt.

Mežāzis

Mežāzis ir dzimis skeptiķis, viņš ir aukstasinīgs un ieturēts. Viņa pasaules uzskati nebūt nav optimistiski, taču viņu var itin viegli pārliecināt tos mainīt. Vienīgais, to spēs tikai ļoti tuvs cilvēks, bet Mežāzim ir ļoti maz īstu draugu. Mežāži nespēj dzīvot bez slavas, viņiem ir mokoši palikt ēnā, tāpēc viņi vienmēr cenšas būt uzmanības centrā, nevērīgi izturoties pret patieso draudzību, uzskatot, ka draugi spēs piedot visu.

Mežāžu ietiepībai nav robežu, ar viņiem ir grūti strīdēties. Šādos brīžos Mežāži pārverošās par īstiem enerģētiskiem vampīriem. Šīs Zemes stihijas pārstāvis vienmēr prot atrast sev attaisnojumus un argumentus, tāpēc kārtīgi apdomājiet, vai vispār ir vērts ielaisties diskusijā ar viņu.

Lasi vēl: Ņemot vērā zodi-aku, tad šīs personas savā starpā nekad nespēs ”uzšķilt” dzirkstelīti un ar laiku attiecības izbeigsies

COMMENTS

Leave a Comment