“Šiem cilvēkiem nav ieteicams turēt mājdzīvniekus!”; 3 zodiaka zīmes, kurām noteikti nevajadzētu būt mājdzīvniekiem

Viņi stāstīja, kādām zīmēm cilvēki labprātāk mīl dzīvas radības no attāluma un kāpēc.

 

Ir cilvēki, kuriem ir svarīgi dalīt savu brīvo laiku ar saviem mājdzīvniekiem. Taču mūsu izlases zīmju pārstāvjiem tāda dzīves attieksme nemaz nepiekrīt. 

Viņiem var patikt pūkas, bet tikai tad, ja viņi nedzīvo ar viņiem zem viena jumta. Paskaidrosim, ar ko šī uzvedība ir saistīta saskaņā ar astroloģiju.

 

1. Vērsis

Ekonomiskais un praktiskais Vērsis tik augstu novērtē kārtību mājā, ka jebkura dzīvnieka klātbūtne viņa personīgajā teritorijā var viņu satraukt. No vienas puses, Vērsis neliegs sev prieku paglaudīt aiz auss kaimiņu sunim vai pieturā pacienāt mīļu kaķi ar desu. Savukārt zīmes pārstāvjiem ir grūti iedomāties, ka viņu sakoptā mājoklī sāksies rej vai ņaudošs nemiera cēlājs.

Lasi vēl: Latvijā kāds vīrietis centās ūdenī ielaist laivu, tomēr tas viss beidzās ar traģēdiju

Tāpēc Vērsis mīl dzīvniekus no attāluma. Ja šīs zīmes cilvēki riskē ar mājdzīvnieku, tad vēlāk viņi var nožēlot lēmumu. Tajā pašā laikā viņi, protams, neizmetīs nabaga suni uz ielas un nekad neatteiksies no sava mīļotā kaķa, taču izturēsies pret viņu nevis kā prieku, bet gan kā sodu par emocionālu uzliesmojumu. Atkāpies no valsts, Vērsis mazgās grīdas, slaucīs izlijušu pārtiku un dezinficēs katru stūri.

Turpini lasīt, kādas ir pārējās zodiaka zīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment