Šie pieci sieviešu it kā “trūkumi” patiesībā ir tavs pluss un vīriešus padara trakus

Bez kosmētikas

Daudzas sievietes kautrējas no kosmētikas, kas pievērš uzmanību viņu vaibstiem (īpaši tiem, kas piesaista uzmanību!). Daudzas sievietes uzskata, ka pārāk daudz kosmētikas var novērst viņu interesi par konkrētu vīrieti.

Tajās retajās reizēs pludmalē, kad jūras sāļie viļņi ir nomazgājuši visu kosmētiku vai agri no rīta, kad pirms pankūku cepšanas nav bijis laika uzklāt kosmētiku, vīriešiem šādi mirkļi daudz labāk patīk.

 

Mazas krūtis

Lielas krūtis bieži apbrīno vīrieši, tā ir taisnība. Bet! Daudzi vīrieši dod priekšroku sportiskām sievietēm ar mazām krūtīm, kuras ir pārliecinātas un pašpārliecinātas dāmas.

 

Vasaras raibumi

Daudzām sievietēm pavasara un vasaras mēneši ir sezonas sliktākais laiks, jo saule uz sejas “atdzīvina” vasaras raibumus. Sievietes katru gadu tērē miljardiem dolāru kosmētikai, kas paredzēta, lai slēptu viņu trūkumus.

Lasi vēl: Šīs lietas dara sievietes, kad krāpj savu vīrieti – visbiežāk notiek piektā lieta

Viņas izmanto biezu pūdera kārtu, lai nosegtu vasaras raibumus, cerot, ka tie galu galā pazudīs. Cilvēki saka, ka tos, kuriem ir vasaras raibumi, gan vīrieši, gan sievietes bieži uzskata par ļoti pievilcīgiem.

 

Arī interesanti: Nekaunīgā māsa pieprasa, lai es viņu ar meitu deklarēju savā dzīvoklī, kuru iegādājos ar hipotēkas palīdzību

 

Leave a Comment