Šī lūgšana piesaistīs veiksmi tev visa dienas garumā. Lasi no sirds!

Lūgšana veiksmei un materiālam uzplaukumam, adresēta Svētlaimīgajai Maskavas Matronai

Ievērojams skaits pielūdzēju uzskata, ka pēc tam, kad viņi pievērsās šai patronesei, viņu dzīvē notika pārmaiņas labvēlīgā virzienā. Iemesls ir tas, ka Matrona uzklausa visus, kuri, būdami viņas attēla priekšā, kaut ko lūgs. Šādi cilvēki var paļauties uz viņas palīdzību jebkura veida problēmu pārvarēšanā. Debesu aizbildne dod cilvēkiem cerību un iedvesmo viņus ticēt dzīves labestībai un tam, ka viņu eksistencē notiek pārmaiņas uz labo pusi. Lūgšana ir ļoti vienkārša un īsa, tās teksts ir šāds:

“Svētā taisnīgā Matrona, lūdz Dievu par mums! ”

Pēc lūgšanas pateikšanas jums skaļi jāpasaka par savām problēmām un jālūdz tas, ko vēlaties. Atcerieties, ka lūgumam jābūt pēc iespējas precīzākam.

Lūgšana, kas atnesīs laimi mīlestībā

“Ak, visvarenais Dievs, es vēršos pie Tevis, es zinu, ka mana gaišā laime ir atkarīga no manis, Dieva kalpa (mana vārda), ja es mīlu un godāju Tevi ar visu savu dvēseli, pildu Tavu noteikto gribu. Lūdzu, vadi manu dvēseli, Kungs, Jēzu, un piepildi manu sirdi ar mīlestību: Es vēlos izpatikt tev vienam, jo ​​tu esi mans Dievs un Radītājs. Glāb mani, vergu (tavs vārds), no lepnuma, ļaujiet man vienmēr paust pieticību, saprātu un šķīstību.Nekārtība Tev nav patīkama, tā rada netikumus. Viens likums, ko Tu Kungs pavēli visiem – dzīvot patiesā laulībā.

Tāpēc sūti man palīgu, savu kalpu, Tēvs, kurš būs sūtīts nevispatīkamas iekāres apmierināšanai, bet gan kurš palīdzēs īstenot Tavus mērķus. Jo Tavas lūpas teica: “Cilvēkam vienmēr ir slikti būt vienam, un, padarot sievu par vīra palīgu, viņš svētīja viņus augt, vairoties un apmesties mūsu plašajā zemē. Uzklausi manu pazemīgo lūgšanu no pirmslaulības sirds dziļumiem: dod man dievbijīgu un godīgu dzīvesbiedru, lai mēs vienmēr harmonijā un mīlestībā Tevi pagodinātu. Āmen.”

Lūgšana panākumiem

Ja ciet neveiksmju periodu, tad tev noderēs šī lūgšana:

“Kungs, Debesu Tēvs! Jēzus Kristus vārdā es lūdzu Tevi sūtīt panākumus visos manos darbos. Lai ko es darītu, dod man bagātīgus panākumus. Piešķir man bagātīgas svētības par visiem maniem darbiem un par manu darbu augļiem.

Iemāci man efektīvi darboties visās tajās jomās, kurās Tu man devi talantus, un glābi mani no neauglīgiem darbiem. Sūti man bagātīgus panākumus! Rādi man, kas un kā man jādara, lai es gūtu panākumus ar pārpilnību visās savas dzīves jomās.  Āmen!”

Lasi vēl: 3 pazīmes pēc kurām var pateikt, ka vīrietim galvā šaudās domas par krāpšanu

Leave a Comment