Šī Latvijas aptieka paziņo ļoti priecīgu vēsti iedzīvotājiem: ”Mēs samazinām cenu uz pusi”

Precīzi tāpat, farmaceits var palīdzēt atrast medikamenta aizstājēju, ja ārsta izrakstītais nav pieejams, vai arī saskaņā ar ārsta recepti kombinēt nepieciešamo no aptiekā pieejamā medikamentu klāsta.

Saruna ar farmaceitu visdrīzāk palīdzēs atrast optimālo risinājumu ikkatra klienta vajadzībām, jo farmaceita galvenais uzdevums aptiekā ir nodrošināt iedzīvotājiem farmaceitisko aprūpi un sniegt profesionālu konsultāciju.

 

Reprezentatīva iedzīvotāju aptauja “Mēness aptiekas” sadarbībā ar pētījumu aģentūru “Norstat” tika veikta visā Latvijā 2023. gada augustā. Aptaujā tika iekļauti 1001 respondents vecumā no 18 līdz 74 gadiem. Respondenti tika uzdoti četri jautājumi, un viņi sniedza atbildes, izvēloties vairākus atbilžu variantus.

 

Lasi vēl: “Decembris visiem parādīs, kur vēži ziemo”: sinoptiķi sniedza prognozi par ziemas sākumu

 

“Mēness aptieka” ir ieguvusi titulu par farmācijas nozares mīlētāko un kvalitatīvāko zīmolu Latvijā. Šī informācija balstās uz iedzīvotāju aptauju, kurai tika izmantota īpaša starptautiski atzīta metodoloģija. 2023. gadā “Mēness aptieka” jau 11. reizi pētījuma vēsturē ieguvusi pirmo vietu farmācijas nozarē Latvijas mīlētāko zīmolu TOP sarakstā.

Leave a Comment