“Sazinies ar augstākiem spēkiem!”: Izvēlies vienu kārti un uzzini sev domāto ziņu

EŅĢEĻA NUMURS 129

Eņģeļu vēstījums, ko pārraida skaitlis 129, ir tāds, ka jūsu eņģeļi vēlas, lai jūs piepildītu jūsu dvēseles dievišķo likteni. Tici savām spējām un iespējām dzīvot kaislīgu dzīvi! Paturiet prātā, ka jūs esat vienīgā persona, kas var izpildīt jūsu svarīgo lomu un paveikt to, ko esat iecerējis. Katru dienu dari lietas, kas saistītas ar tavām garīgajām interesēm un vaļaspriekiem. 129 mudina jūs atvērt savu sirdi un garu dievišķai vadībai. Kad jūs kaut kas aizkustina un iedvesmo, vislabākais ir sekot līdzi un redzēt, kas jūs gaida. Tā ir zīme, ka esat sinhronizēts ar savu dvēseles misiju un esat gatavs rīkoties un kaut ko mainīt.

Visums nodrošinās jums visus nepieciešamos rīkus un resursus, lai īstenotu savus sapņus, ja paliksit uzticīgs savam mērķim. Turpiniet uzticēties procesam un sekojiet savai iekšējai vadībai ceļā, kas sniedz gandarījumu un piepildījumu. Jūsu eņģeļi sūta jums mīlestības, prieka un pārpilnības enerģiju, lai palīdzētu jums jūsu ceļojumā.

Viņi vēlas, lai jūs atceraties, ka atlīdzība par pilnvērtīgu dzīvi un sapņu sasniegšanu būs daudz lielāka par visām grūtībām, ar kurām jūs varat saskarties ceļā. Ļaujiet sev noskaņoties savai augstākajai patiesībai un virzieties tuvāk saviem mērķiem un centieniem. Dzīvojiet kaislīgu un mērķtiecīgu dzīvi un ticiet, ka varat sasniegt visu, pēc kā tiecaties. Tici sev un turi augstu galvu!

 

EŅĢEĻA NUMURS 777

Eņģeļu valstībā eņģeļi priecājas par jums! Turpiniet strādāt un ticiet, ka jūsu mērķis tiks sasniegts! Tā ir ļoti labvēlīga zīme un norāda, ka pavisam drīz tavā dzīvē notiks daudz brīnišķīgu lietu!! Eņģeļa numurs 777 ir neticami spēcīgs uzmundrinošs vēstījums no dievišķās valstības.

Kad šis skaitlis parādās tavā dzīvē, tas tevi pārliecina, ka esi uz pareizā ceļa un viss notiek saskaņā ar dievišķo plānu. Jūsu centienus atzīst un atbalsta eņģeļi, un viņi vēlas, lai jūs uzticētos procesam un turpinātu smago darbu. Tici un esi pārliecināts, ka sev izvirzītie mērķi tiks sasniegti noteiktajā laikā. Ir svarīgi veltīt laiku, lai novērtētu visas jūsu pieredzētās svētības un panākumus, un atcerieties, ka grūti laiki padara labos laikus vēl patīkamākus un atalgojošākus.

Lasi vēl: Globa nosaukusi tos nelaimīgos, kuru dzīvē aprīlī valdīs melnā svītra. Viņiem draud zādzības un naudas zaudēšana

777 runā arī par lielāku garīgo apziņu un apgaismību. Pievērsiet uzmanību savai intuīcijai un iekšējai gudrībai, jo tie palīdzēs sasniegt augstāko labumu.

Eņģeļi sūta jums zīmes, kuras jūs varat redzēt savā apkārtnē, speriet soli atpakaļ un pievērsiet tām uzmanību.

Leave a Comment