Satricināta ir visa Latvija! Diemžēl, bet Mūžībā devies spēcīgs uzņēmējs un sabiedrības cilvēks

Satricināta ir visa Latvija! Diemžēl, bet Mūžībā devies spēcīgs un ievērojams uzņēmējs, kurš atstājis dziļas pēdas novada attīstībā . Viņas devums ir bijis neizmērojami nozīmīgs un neaizmirstams.

Šīs ziņas skar visus, kas pazina un cienīja viņas darbu, un ikvienu, kas kaut reizi bijis iedvesmots no viņa radošuma un prieka. Daudzi  sēro par šo  zaudējumu, jo viņa bija personība, kura spēja savienot cilvēkus, iedvesmot ar savām idejām un darbiem, kā arī atstāt mantojumu, kas paliks vēl daudzus gadus pēc viņas aiziešanas.

Vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi?

Izpildi šo testu un pārbaudi, vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi!

1 / 2

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vārds?

2 / 2

Vai tu zini ko latviešu valodā nozīmē šis vārds?

Your score is

The average score is 77%

0%

Viņa bija ne tikai profesionāla un talantīga savā jomā, bet arī sirsnīga un izpalīdzīga dvēsele, kas vienmēr bija gatava atbalstīt citus. Šī zaudējuma skumjās ir svarīgi atcerēties visus tos skaistos mirkļus un lielos sasniegumus, ko viņa atstājusi mums mantojumā. Viņas dzīvesstāsts un darbs turpināsies dzīvot mūsu sirdīs un prātos, iedvesmojot nākamās paaudzes.

Lai gan viņas fiziskā klātbūtne vairs nav ar mums, viņas gars un darbi turpinās dzīvot. Latvija vienmēr atcerēsies viņas ieguldījumu un nozīmīgumu mūsu kultūras un sabiedrības attīstībā. Viņas piemiņa paliks mūžīga mūsu atmiņās. Lai miers viņa dvēselei.

Dienas prognoze 12.jūnijam: atsakieties no aizdomīgiem piedāvājumiem, zaudēsiet ļoti daudz!

Piektdienas, 31. maija vakarā, ug****rēks izcēlās atpūtas kompleksā “Lauku kūrorts”, kas atrodas Kazdangas pagastā, Dienvidkurzemes novadā. Šajā  notikumā mūžībā devās kompleksa vadītājs Jānis Rudzroga, kā ziņo portāls liepajniekiem.lv.

Varas iestādes sniedza oficiālu paziņojumu par notikušo. Izsaukums tika saņemts plkst. 19.19. Izsaukums vēstīja par ug****rēku kempinga mājiņā Kazdangas pagastā. Notikuma vietā ci**a divi cilvēki. Ug****rēks tika uzveikts pirms dienestu ierašanās, tomēr…

”Ekstrasensu cīņu” zvaigzne Viktorija Raidos intervijā paziņo, kas patiesībā gaida pasauli Tuvākajos mēnešos

 

Turklāt, sociālajā platformā “Facebook” atpūtas kompleksa oficiālajā kontā ir publicēts ieraksts, kas apstiprina Jāņa Rudzroga aiziešanu. Šis ieraksts ir kļuvis par papildu apliecinājumu par šo  notikumu.

Arī interesanti: 11. jūnijā izšķirsies šo zodiaka zīmju liktenis. Ko nekādā gadījumā nedrīkst darīt, lai nepalaistu garām lielu laimi

Leave a Comment