Satiksmes Ministrija izsludinājusi fantastisku vakanci! Pārbaudes laikā alga jau 4400 Eiro mēnesī

Amats ir Satiksmes ministrijas valsts sekretāra vietnieks, kas būtu atbildīgs par “Rail Baltica” dzelzceļa projekta jautājumiem. Par šo notikumu medijus informēja pati Satiksmes minjistrija.  

Saskaņā ar Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā pieejamo informāciju, valsts sekretāra vietnieka “Rail Baltica” jautājumos mēneša alga šajā amata ir plānota 4400 eiro apmērā pirms nodokļu nomaksas. Ir arī iespēja pārskatīt atalgojumu pēc pārbaudes laika, un, atkarībā no snieguma, pretendents var saņemt papildu piemaksu līdz 30% no sākotnēji noteiktās algu summas.

Interesenti, kuri vēlas konkurēt par šo amatu, tiek aicināti iesniegt savus pieteikumus līdz šā gada 26. martam. Šī ir lieliska iespēja ieinteresētajiem kandidātiem piedalīties konkursā un iegūt fantastisku amatu Satiksmes ministrijā, īpaši pievēršot uzmanību “Rail Baltica” dzelzceļa projekta jautājumiem.

Satiksmes ministrija (SM) izklāsta, ka tā ir veikusi struktūras izmaiņas, izveidojot valsts civildienesta ierēdņa amatu, kas īpaši veltīts “Rail Baltica” projekta jautājumiem. Šī iniciatīva tiek veikta ar mērķi ieviest centralizētu un efektīvu projekta pārvaldības modeli Latvijā, tādējādi uzlabojot Satiksmes ministrijas stratēģisko lomu projektu vadībā, it īpaši saistībā ar “Rail Baltica”.

Satiksmes ministrija aicina visus potenciālos kandidātus piedalīties konkursā par šo amatu. Šis aicinājums ir domāts tiem profesionāļiem, kuri ne tikai ir gatavi uzņemties profesionālus izaicinājumus dzelzceļa nozarē, bet arī izjūt vēlmi vadīt “Rail Baltica” projekta ieviešanu Latvijā.

Tas piedāvā iespēju kandidātiem ne tikai izpaust savu pieredzi un zināšanas dzelzceļa jomā, bet arī aktivizēt savu vadītāja potenciālu, sniedzot ieguldījumu “Rail Baltica” veiksmīgā īstenošanā valsts mērogā.

 

 

!

Jābūt vismaz piecu gadu pieredzei darbā valsts vai pašvaldību institūcijā, starptautiskā organizācijā vai valsts un pašvaldību kapitālsabiedrībā. No šiem pieciem gadiem vismaz trīs gadiem jābūt pieredzei vadītāja amatā.

Turklāt ir nepieciešama vismaz trīs gadu pieredze darbā ar Eiropas Savienības vai Eiropas Ekonomiskās zonas finanšu instrumentu finansētiem projektiem. Šajā gadījumā ir jābūt pieredzei vismaz vienā projektā, kur finansējuma apjoms pārsniedz vienu miljonu eiro. Tāpat ir obligāta profesionālā pieredze ministrijas kompetencē esošajās nozarēs, nodrošinot plašu izpratni par šo jomu. Šie prasījumi veido stingru kritēriju kopumu, lai nodrošinātu, ka amata pretendenti ir pilnībā sagatavoti un kvalificēti pildīt savas pienākumus efektīvi un kompetenti.

Potenciālajiem pretendentiem ir jābūt bagātai pieredzei starpinstitūciju darba koordinēšanā un pārmaiņu vadībā, kā arī jāizceļas ar izpratni par valsts pārvaldes darbību. Tāpat tiek sagaidītas augstas angļu valodas zināšanas.

Satiksmes ministrija (SM) precizē, ka tā ir izstrādājusi centralizētu projekta pārvaldības modeli, kura plānots ieviest pēc tās apstiprināšanas valdībā. Šī modelis tiek ieviests ar mērķi nostiprināt Satiksmes ministrijas stratēģisko lomu “Rail Baltica” projekta vadībā Latvijā.

Vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi?

Izpildi šo testu un pārbaudi, vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi!

1 / 2

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vārds?

2 / 2

Vai tu zini ko latviešu valodā nozīmē šis vārds?

Your score is

The average score is 79%

0%

Kā jau iepriekš informēts, “Rail Baltica” projekts saskaras ar pamatīgām problēmām, saistībām ar termiņu ievērošanu un finansējuma apgūšanu. Tomēr ir vērts atcerēties, ka šis projekts ir ambiciozs, iecerēts izveidot Eiropas standarta sliežu platuma dzelzceļa līniju, kas savienos Tallinu ar Lietuvas un Polijas robežu. Šī dzelzceļa infrastruktūra, kas aptvers Baltijas valstis, nodrošinās ātrāku un efektīvāku savienojumu ar citām Eiropas valstīm.

Plānots, ka jaunizveidotā dzelzceļa līnija Baltijas valstīs būs 870 kilometrus gara, atbilstot Eiropas sliežu platuma standartiem (1435 milimetri). Šī infrastruktūra būs pielāgota modernajiem vilcieniem ar maksimālo ātrumu līdz pat 240 kilometriem stundā, kas radīs iespēju ātri un efektīvi pārvietot cilvēkus un kravas starp Baltijas reģionu un citām Eiropas valstīm. Šī projekta realizācija iezīmēs jaunu posmu Baltijas valstu dzelzceļa attīstībā un integrācijā Eiropas transporta tīklā.

Leave a Comment