Sāpes mugurā un locītavās bieži izraisa viena vitamīna trūkums

Nesens pētījums norādīja, ka sāpes locītavās izraisa D vitamīna trūkums. Turklāt, ja problēma netiek risināta laikus, sāpes palielinās un galu galā var novest arī līdz artrītam.

Tādēļ ļoti svarīgi apzināties, kādi ir D vitamīna trūkuma simptomi:

izjaukts organisma līdzsvars;

slikts miegs;

dedzināšana un nieze kājās;

sāpes kājās.

Ir iespēja veikt arī vienkāršu testu, kas noteiks, vai jums organismā trūkst D vitamīna. Uzspiediet uz krūtīm un nosakiet brīdi, kad sajūtat sāpes. Ja sāpes ir sajūtamas teju tūlīt, noteikti vajadzētu palielināt D vitamīna daudzumu organismā.

Lai iegūtu D vitamīnu, ieteicams dienā uzturēties vismaz 10 – 15 minūtes saulē. Šo vitamīnu varat uzņemt arī caur pārtiku, piemēram, olu dzeltenumos, tuncī, sēnēs un skumbrijā.

Lasi arī: Unikāls vingrojumu komplekss pret sāpēm mugurā. Īpaši svarīgs sēdoša darba darītājiem

Palīdzību varat meklēt arī ar dažādiem uztura bagātinātājiem vai vitamīniem, ko varat iegādāties aptiekās. Tādā veidā netiks mainīta jūsu ikdiena. Ņemiet vērā, ka vislabāk izmantot D3, nevis D2 vitamīnus. Tieši D3 vitamīns izveidojas dabīgā ceļā mūsu organismā saskarsmē ar saules gaismu.

Piedāvājam arī iepazīties ar interesantu materiālu par muguras un locītavu sāpēm, un kā ar tām tikt galā pateicoties vingrinājumiem. Lai uzzinātu, spied ŠEIT

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment