“Saņem padomu nākošajai nedēļai!”; Izvēlieties karti, lai saņemtu iedvesmojošu vēstījumu

Šajā drudžainajā pasaulē iedvesmas brīžu atrašana var mainīt spēli. Mēs visi alkstam pēc tās dzirksteles, kas aizdedzina mūsu motivāciju, virza mūs uz priekšu un piepilda mūsu dienas ar jēgu.

 

Pozitīvisma atrašana ir nepārtraukts ceļojums, kas var atvērt durvis, par kurām mēs nekad nezinājām. Bet kur mēs atrodam šīs iedvesmas dzirksteles? Kā mēs varam izaudzēt sevī pozitivitātes sēklas?

Mēs saprotam pozitīvās domāšanas pārveidojošo spēku un ar prieku piedāvājam jums unikālu iespēju izmantot gudrības, norādījumu un motivācijas avotu.

1. karte: atklājiet neierobežotu laimi sevī

“Beidziet meklēt iemeslus būt nelaimīgam. Pievērsiet uzmanību jūsu dzīves svētību pārpilnībai un neskaitāmajiem iemesliem, kāpēc laime ir jūsu pirmdzimtības tiesības.

Mūsu pirmais ieteikums mudina jūs saprast pamatpatiesību: “Mēs esam radīti laimei, un tas ir mūsu kontrolē.”

Ir viegli iekrist slazdā, ticot, ka laime ir nenotverams mērķis, kas uz visiem laikiem nav sasniedzams. Tomēr noslēpums slēpjas izpratnē, ka laime nav tāls mērķis; tā ir mūsu ceļojuma neatņemama sastāvdaļa.

Atlaidiet domu, ka laime ir tāls mērķis, un tā vietā atzīstiet, ka jums ir visi nepieciešamie instrumenti, lai sasniegtu laimi tieši šajā brīdī.

Padariet laimi par savu vienmēr klātesošo pavadoni un redziet, kā tā piepilda jūsu dienas ar mieru un siltumu. Labākā daļa? Viss, kas nepieciešams, ir vienkārša domāšanas maiņa — apzināti mainīt savu pieeju katrai dienai.

Tā vietā, lai koncentrētos uz to, kas trūkst, vai problēmām, ar kurām saskaraties, novirziet savu uzmanību uz daudzajām svētībām, kas jūs ieskauj.

Lasi vēl: “Nedēļas nogalē mūs sagaida trakums”: sinoptiķi ir krasi mainījuši prognozi 14. un 15. oktobrim

Izgaismojiet mazās prieka kabatas, kas bieži paliek nepamanītas — mīļotā cilvēka labie vārdi, nomierinošs saules siltums uz jūsu ādas vai vienkārša bauda, ​​ko sniedz gardas maltītes baudīšana.

Izkopiet pateicības un atzinības sajūtu par tagadni, izkopjot laimi, kad tā uzplaukst tevī. Pieņemiet patiesību, ka laime nerodas no ārējiem apstākļiem, bet gan no tā, kā jūs izvēlaties interpretēt apkārtējo pasauli un mijiedarboties ar to.

Uzsākot šo pārveidojošo ceļojumu, atcerieties, ka laime nav galamērķis, uz kuru jātiecas, bet gan stāvoklis, kas pacietīgi gaida jūsu atzīšanu. Atveriet savu sirdi tās maigajam čukstam un ļaujiet sevi apņemt ilgstošas ​​laimes apskāvieniem.

Turpini lasīt, kādi ir pārējo karšu padomi, nākošajā lapā

Leave a Comment