Salīgšanas un miera laiks, īpaši dažām zīmēm: horoskops 2022. gada 24. decembrim visām zodiaka zīmēm

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņiem šo dienu labāk sadalīt divās daļās. Pirmā puse ir piemērota darbam, bet otrā – atpūtai un garīgām praksēm.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēži nevar novirzīties no paredzētajiem mērķiem neatkarīgi no apstākļiem. Pārliecināti un ātri virzieties uz savu sapni. Turklāt šī nav piemērota diena naudas taupīšanai. Krāšana neļaus jums sasniegt to, ko vēlaties.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvām šodien draud emocionāli sabrukumi, kas būtiski sabojās garastāvokli. Jums nevajadzētu tajos iedziļināties, it īpaši Jaungada brīvdienu priekšvakarā.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām sasniegt savus mērķus traucēs šaubas par sevi un viņu pašu spējas. Tie negatīvi ietekmēs jūsu profesionālo un personīgo dzīvi. Tāpēc izdzen šīs sliktās emocijas.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem ir nepieciešams pārtraukums. Apstājieties, jums ir pienācis laiks analizēt, vai jūs darāt pareizo lietu un vai virzāties uz pareizo mērķi. Tagad jums ir svarīgi paskatīties uz savām darbībām no malas un piestrādāt pie kļūdām.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem ir pareizi jānosaka prioritātes. Sāciet ar galvenajām lietām un tikai tad rūpējieties par sekundārajiem uzdevumiem. Nekas nenotiks, ja savus plānus sadalīsi vairākās dienās.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Šajā dienā Strēlniekam vajadzētu rīkoties. Jebkurā gadījumā nestāviet uz vietas un pārliecinoši virzieties uz priekšu. Rezultāts ir atkarīgs no jūsu neatlaidības.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem šodien ir jāuzmanās no ļaundariem, kuri izplatīs tenkas aiz jums. Ierobežojiet savu sociālo loku un izvairieties no toksiskiem cilvēkiem.

Lasi arī: Merilina Kerro atklāj: Zodiaka zīmes, kurām vajag uzmanīties no konfliktiem ar tuviniekiem decembra beigās

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīriem mūsdienās ir kategoriski kontrindicēta neizlēmība. Nesastingi, sāc rīkoties šeit un tagad. Tikai tad jūs varat paļauties uz panākumiem.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm šī diena labvēlīga komunikācijai, īpaši ar biznesa partneriem no citām valstīm. No šīs komunikācijas jūs saņemsiet ne tikai materiālu labumu, bet arī daudz patīkamu mirkļu.

COMMENTS

Leave a Comment