Raimonds Pauls nācis klajā ar ļoti skumju paziņojumu – Cilvēki jau nobažījušies par viņa sacīto…

Man tas ir kā dzīvinošs spēks, par ko esmu ļoti pateicīgs.” Viņš pauž lielu pateicību par apkārtējo cilvēku labo vēlmi un izsaka paldies par katru žestu, kas palīdz padarīt viņa dzīvi pārvarējamāku un emocionāli bagātāku. Raimonds Pauls izceļ sabiedrības sirsnību kā nozīmīgu faktoru dzīves kvalitātes uzlabošanā un dalās ar pateicības sajūtām pret tiem, kas ir klāt grūtajos brīžos.

Pēc agrāk izteiktās sajūtas, ka Raimondam Paulam pietrūkst sievas gatavotā ēdiena un mājās nav, kas gatavo, tagad dzīves ritms šķiet mainījies. Pašreiz viņš ar smaidu stāsta, ka viņam ir ļoti daudz piedāvājumu saistībā ar ēdienreizēm, un ledusskapis ir piepildīts ar dažādām garšām un piedevām.

Šī situācija rada komisku un pozitīvu pārmaiņu, ko viņš uztver ar izpratni un smaidu sejā, izbaudot dažādus piedāvātos ēdienus no draugiem, ģimenes un apkārtējiem cilvēkiem.

Raimonds Pauls, kurš nesen piedzīvojis dzīves triecienu ar sievas Lanas aiziešanu, šobrīd iegūst jaunu gaismu dzīvē. Cilvēki, īpaši laukos, viņu uztver kā kādu gaļas gabalu, ko ar prieku uzņem un atbalsta.

Mūziķis ar pateicību atzīst, ka, lai arī ne visus, bet daudzus viņš ir spējis lutināt ar savu mūziku un talantu. “Zinu, ka ne jau visus publika tā lutina,” viņš saka, “bet esmu gandarīts par atbalstu, ko esmu saņēmis.

Visu mūžu esmu atdevis latviešu tautai, strādājis, un kaut kā acīmredzot viņi to novērtē.” Šī izpratne un savstarpējā saikne ar publiku rada dziļu un savstarpēji izdevīgu mijiedarbību, kas saglabā Raimonda Paula dzīvi un mūziku dzīvu un aktuālu.

Leave a Comment