Precīzs mīlestības horoskops 2023.gada janvārim; 4 zodiaka zīmēm

DVĪŅI

Kad 20. janvārī Saule ieiet Ūdensvīrā un nākamajā dienā ierodas jauns mēness Ūdensvīrā, jums var šķist, ka tagad ir pienācis laiks savienot savu dvēseles ceļojumu ar romantiskiem centieniem.

Mēneša vidū jūs jutīsities pārliecinātāks par savām romantiskajām iespējām, kad Marss kļūs tiešs jūsu zīmē. Jūs jutīsities mazāk stresaini un vairāk pārliecināti, jo Marss palīdzēs paaugstināt jūsu jutekliskumu.

Marsa pozīcija palīdzēs jums izpausties vai lepni iepazīstināt savu mīļoto ar savu pasauli, kad Venera 26. janvārī ieies Zivju zīmē. Izcilā Venera liks jums mirdzēt mīlas starmešu gaismā, un tagad jūs būsiet vēlams vairāk nekā jebkad agrāk!

Izmantojiet to savā labā, lai sasniegtu savas romantiskās vēlmes.

VĒZIS

18. janvārī Merkūram ienākot Mežāzī, jums būs vieglāk paziņot cilvēkiem par savām robežām un cerībām.

Brīdī, kad 20. janvārī Saule ieies Ūdensvīra zīmē, tev būs jāsaprot, kur novilkt robežu, lai izbaudītu dziļas attiecības un izvairītos no nekārtīgām situācijām.

Lasi vēl: “Bite, adata, lidmašīna vai akmens”: kāds amulets aizsargā katru no zodiaka zīmēm

Nākamajā dienā līdz jaunajam mēnesim Ūdensvīrā jūs varat noteikt nodomu saglabāt savas robežas, izmantojot Ūdensvīra enerģijas atdalīto aspektu, lai vajadzības gadījumā atdalītos.

Koncentrējieties uz savu robežu saglabāšanu, lai šī Mēness cikla nākamajos sešos mēnešos būtu veselīgs, taču intīms savienojums.

Leave a Comment