“Postošas izmaiņas”: Nosauktas 3 zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa būs vissliktākā

SVARI

Par sava dārza kopšanu ir vieglāk pateikt nekā izdarīt, ja jums ir daudz dažādu uzdevumu un pienākumu. Šeit spēlē Merkura- Neptūns 6. februārī, kā arī Mēness ieiešana Jaunavā un jūsu 12. atpūtas māja, slēgšana un neapzināti modeļi. Varbūt šīs apjukuma un/vai letarģijas sajūtas pievērš jūsu uzmanību, lai jūs beidzot varētu kaut ko darīt lietas labā.

Nākamajā dienā Mēness būs arī opozīcijā jūsu debesu valdniekam Venērai, radot spriedzi starp jūsu ķermeņa pulksteni, kas aicina jūs atpūsties, un neskaidrību, kas apņem jūsu ikdienas rutīnu. Atvelciet elpu un mēģiniet nepieķerties konkrētam iznākumam. Ja jūtas un domas ir sakāpinātas 10. februārī, tad visticamāk tas notiks Merkura tuvuma dēļ Plutonam tavā ceturtajā mājā, kur atrodas mājas, ģimene un tava dzīves telpa. Iespējamas svarīgas sarunas (varbūt ne tās vieglākās).

ŪDENSVĪRS

Ja šaubāties par svarīga dokumenta autentiskumu un/vai varbūt izvairāties no svarīgas sarunas ar kādu no jūsu iekšējā loka, jums ir tikai tik daudz traucēkļu, lai izvairītos no tā. Mēness arī ieies Jaunavā 6. februārī, uzsverot jūsu intīmo alianses un kopuzņēmumu 8. māju, un nākamā diena būs tiešā pretstatā Venērai.

Lasi vēl: Zinātnieki no Turcijas ir atklājuši postošās zemestrīces cēloni un brīdinājuši par spēcīgākiem zemestrīcēm

Daži no jums var justies parādā kādai partnerībai vai institūcijai, taču ir svarīgi apsvērt, cik praktiski un godīgi esat, vai vienkārši piedāvājat savu lojalitāti līdzjūtības dēļ. Smagas sarunas ir gandrīz neizbēgamas 10. februārī, kad Merkurs atrodas kopā ar Plutonu. Pieskaroties savai 12. noslēpumu mājai, patiesība būs atbrīvojoša un nepieciešama.

Leave a Comment