Policija paziņo lielus jaunumus par abiem aizturētajiem mazās Justīnītes lietā! Atklājas drausmu lietas

Šajā situācijā Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks ļoti skaidri lika noprast, ka meitenes tēvam un pamātei, kuri abi tiek turēti apcietinājumā, ir pretrunīgi stāsti par notikušo, vēsta TV3. Viņš arī minēja, ka šobrīd nevar sniegt sīkāku informāciju. Tolaik vēl nebija skaidrs, vai tā bija apzināta darbība ar motīvu vai arī tas bija tikai nejaušs iznākums.

Tomēr laikam ejot situācija lēnām tika risināta un nāca klajā aizvien vairāk pierādījumi, kuri bija ļoti būtiski. Galvenais policijas priekšnieks izteicās, ka iepriekš tika norīkotas vairākas ļoti specifiskas ekspertīzes, bet mēs vēl gaidām rezultātus. Viņi arī minēja, ka alkoholam, šķiet, ir bijusi liela nozīme šajā visā. Ir patiešām skumji domāt, ka cilvēki var būt tik než**līgi, jo īpaši tāpēc, ka mēs atklājam, ka vecāki visu šo laiku to tikai izlikās.

Arī neoficiāli izskanējis, ka pastāv iespēja, ka tas viss ir saistīts ar bērna pabalstu. Justīnes īstā māte ļoti vēlējās viņu aizvest uz ārzemēm, lai iegūtu labāku atbalstu, taču viņas tētis bija pret to. Mēs nezinām, vai tas patiešām ir saistīts, taču tam varēja būt ļoti liela nozīme notikušajā.

Vietējie ļaudis bija ļoti noskumuši, kad uzzināja, ka abi vecāki par to vienkārši izlikās un iet kopā gāja šarādi, kas bija redzama visā valstī, lai it kā saņemtu palīdzību. Izrādās, tie visi bija lieli meli, jo viņi abi precīzi zināja, ko bija sadarījuši.

Lai vai kā, bet šobrīd pierādījumi ir ļoti daudz un joprojām vēl tiek gaidītas pēdējās ekspertīzes slēdzieni, taču policija jau nesen izteicās, ka pamāte un tēvs tiek izskatās līdzvērtīgi vainīgi, jo tēvs ieslodzījuma vietā jau bija izpļāpājies kā tas notika un rezultāts izskatās diezgan pārliecinošs.

Ja iepriekš gāja runas, ka sodīts varētu tikt tikai tēvs, tad šobrīd izskatās, ka sodu saņems, gan tēvs gan pamāte un tas noteikti nebūs mazs, jo neizskatās, ka tas viss notika netīšām, kā tika apgalvots iepriekš.

Leave a Comment