Policija nākusi klajā ar baisu paziņojumu, saistībā ar pazudušo māmiņu! “Neviens negaidīja Tādu pavērsienu”

Daudzi izteikušies, ka viņa patiesībā varētu būt, kur pavisam citur, nevis tīrelī, kam tika pievērsta uzmanība. Pie tam šeit jāpiemin tas, ka tīrelis tika pārmeklēts cik vien tas ir iespējams un tas jau parāda, ka viss varētu būt krietni savādāk, nekā sākotnēji ticis uzskatīts.

Atklāts, ka policija šobrīd konkrētajā situācijā pilnībā pārslēdzas uz sadarbību ar dažādām grupām un aģentūrām, tai skaitā organizācijām, kurām ir kāds papildu info par citām iespējamībām.

Arī vīrs iepriekš atrada grāmatu par to, ko viņa bija lasījusi un izteicies, vai beigās nemaz netiks atrasta tur, kur beidzas grāmatas nodaļa? Lai gan daudziem tas sķiet savādi un dīvaini, īstā patiesība rādās būs pavisam savādāka un baisāka, nekā tas tika uzskatīts.

Jau šobrīd tiek izskatītas dažādas varbūtības teorijas, taču neviens neizteicās par to, ka māmiņa patiesībā varētu būt pavisam citur. Lai gan jau iepriekš tika izteiktas hipotēzes, ka māmiņa iespējams, ir pie kādiem draugiem, šobrīd tas viss tiekot pārbaudīts.

Baisākais ir tas, ka sieviete tiešām var atrasties pavisam citur un tāpēc tiek mainīta stratēģija ievākt informāciju no vairākām vietā, kopīgot to un meklēt saprast, kur nāk lielākā daļa informācija un pārmeklēt konkrētās vietas.

Īstā patiesība varētu būt pavisam savādāka…

Leave a Comment