Pol***ja nāk klajā ar negaidītu paziņojumu par pazudušo māmiņu : Atklājas, kas ļoti baiss!

Šobrīd Pol***ja māmiņas atrašanās vietas noteikšanai sadarbojas ar citām aģentūrām, kā arī brīvprātīgajiem un brīvprātīgo organizācijām. Ja laikapstākļi atļauj, turpinās meklēšanas darbi iespējamās pazušanas vietā. Turklāt tiek veiktas dažādas informācijas pārbaudes, kamēr notiek citas meklēšanas darbības.

Ņemot vērā to, ka viņa nav atrasta, Pol***ja veic arī citas meklēšanas darbības, piemēram, no dažādiem avotiem iegūtas informācijas kontrolpārbaudi. Līdz ar to, pastāv lielas aizdomas, ka viņa iespējams ir, kur pavisam citur, kas ir baisi!

Izmeklēšana kriminālprocesa ietvaros vēl turpinās, un gaidām ekspertu vērtējumu rezultātus.

Māmiņas partneris tviterī nāca klajā ar paziņojumu, ka mežā veikta gada noslēdzošā meklēšana. Vīrietis norādīja, ka nav jēgas turpināt meklējumus mežā, kamēr sniegs nav nokusis, jo, lai kaut ko atrastu, būs jāizsijā katrs sniega kvadrātmetrs. Arī tad nebija garantijas, ka viss tiks atklāts.

Novembra pirmajā nedēļā varasiestādes publiskoja, ka turpināsies prombūtnē esošā māmiņas, kura zīdaiņa meita tika atklāta mežā stāvošā automašīnā miruša, meklēšana. Tikmēr Pol***ja lūgusi ziņojumus par Lielo Ķemeru tīreļa apkārtnē atrastiem antifrīzu konteineriem.

Aicinot sabiedrību, viceprezidents aicina ievērot piesardzību personas, kuras apmeklē meža masīvu, kas atrodas Jelgavas novada Valgundes pagastā, pie Lielā Ķemeru Tirēlijas purva un autoceļa P101, starp Liepājas šoseju un Ventspils šoseju. Konkrētāk, viņiem ir jāraugās, vai šajā apgabalā nav baltas viena litra pudeles ar antifrīzu.

Iepriekš tika noskaidrots, ka jaunā māte pirms pazušanas bija iegādājusies pudeli ar iepriekšminēto vielu, un, visticamāk, tā bija viņas īpašumā pazušanas brīdī.

Leave a Comment