“Pilnmēness laiks Lauvas zīmē”; nosauktas trīs zodiaka zīmes, kuras izbeigs savas karmiskās attiecības

Karmiskās attiecības ir saites, kuras mēs veidojam noteiktos laikos; šīs draudzības, romāni un tamlīdzīgi ir šeit, lai mūs izglītotu. Dzīve nāk ar mācībām; lielākā daļa skolotāju ir mūsu draugi, ģimene un mīļākie.

Un kā jau visām labajām lietām, tām ir jāpienāk gals. Šodien šeit nav nekādas traģēdijas; ir tikai patiesa apziņa, ka šis viens savienojums ir beidzies. Dzīve turpinās, un mēs arī, neskatoties uz to, ka mēs visi katru dienu piedzīvojam beigas.

Ja mūsu karmiskās attiecības ir romantiskas, tās ieies mūsu personīgajā vēsturē kā nozīmīgas un pilnīgas. Tas pats attiecas uz draudzību un attiecībām ar ģimenes locekļiem. Mēs visi esam iemācījušies, ka ne visiem ir lemts dzīvot mūžīgi.

Un Pilnmēness laikā Lauvas zīmē mēs jutīsimies pietiekami stipri garīgi un fiziski, lai kaut ko atbrīvotu… jo ir pienācis laiks un mēs to zinām. Mēs to zinām, cienām un rīkojamies atbilstoši. Viena karma ietver citu, un, lūk, mēs esam brīvi.

1. Strēlnieks

(22. novembris–21. decembris)

Jums nav nepieciešams daudz spēka tranzīta veidā, lai palīdzētu jums šajā jautājumā, un šodien, Pilnmēness laikā Lauvas zīmē, jūs atklāsiet, ka visa jūsu enerģija atbrīvos kādu no jūsu dzīves. Jūs varat sēdēt un nosodīt viņus visas dienas garumā, bet tas jūs tikai pievils.

Jūs esat bijis draugs ar šo cilvēku… varbūt visu savu dzīvi. Viņiem bija svarīga loma tavā dzīvē, un tu viņu dzīvē. Nav šaubu, ka jūs abi esat atstājuši paliekošu iespaidu uz otra karmisko dvēseli, taču jūs abi atzīstat, ka tas, kas kādreiz bija labs, vairs tā nav.

Lasi vēl: Uz šo nakti astrologs izplatījis dzelteno brīdinājumu saistītu ar mēness darbību

Lai gan lietas vēl nav gājušas uz leju, ir jāatrisina nesamierināmas domstarpības, un šajā dienā jūs to atrisināsit viens, jo jūs zināt, ka šī draudzība tikko ir pārdzīvojusi savu pēdējo dienu.

Turpini lasīt nākamās veiksmīgās zodiaka zīmes nākošajā lapā

Leave a Comment