“Pēc šī atgadījuma es vairs nekad nelaižu pie sevis mājās kaimiņus..”; Lūk kāpēc

Patiesībā kāds svešinieks man sāka uzdot stulbus jautājumus: kāpēc es neizņemu savu pavasara mēteli no gaiteņa uz skapi, un kāpēc man kaktā ir kaķa spalvas (un kāpēc pat ” blusas”) un kaut ko. Vannas istabā ir tik mitrs.

Ventilācija ir vispārēja, izrādās, ka es visu māju inficēju ar mitrumu un pelējumu. Pelējuma man nav, bet “inficēju es”.

Protams, es biju vienkārši šokēta par notiekošo. Es it kā neaicināju cilvēku ciemos, viņa stāvēja un berzējās manā dzīvoklī, lai gan neviens viņu neaicināja, un šeit es vienkārši klausos “neērto patiesību”.

Un par mūsu Kokosiku (kaķi) vispār bija lieki. Es biju šokā, bet tas mani neizsita no sliedēm.

Stāvēju, klausījos viņā ar gudru skatienu un skumji atbildēju: “Jā, zini, tev taisnība, es kaut ko nesatīrīju dzīvoklī, esmu slikta mājsaimniece.”

 

Kaimiņienes sejā sāka parādīties pašapmierināts smīns.

Viņa gribēja kaut ko teikt, bet, tiklīdz viņa pavēra muti, es turpināju: “Ejam apskatīt tavu dzīvokli? Es vēlos novērtēt jūsu tīrību. Ja man patiks, tad nāc sakop pie mums, citādi tev vienalga nekas cits neatliek kā malt ar mēli, un tas vismaz noderēs.”

Pašapmierinātība uzreiz pazuda, viņa gribēja būt sašutusi, bet es vienkārši aizgāju, liedzot viņai jebkādu baudu inficēt mani ar savu žulti.

Lasi vēl: Sieviete populārajā interneta veikalā “Shein” pasūtījusi paklāju, taču ieraugot to, kas atnāca, viņa palika ar vaļā muti!

— Bezkaunīga! – Es dzirdēju pēc tam, ka mūsu saziņa apstājās.

Izstāstīju situāciju vīram, viņš smējās. Kopš tā laika nolēmām, ka bez uzaicinājuma pie mums neviens neienāks, īpaši zinātkārie kaimiņi.

Arī interesanti: Kā mājās uzasināt rīvi 5 minūtēs: tā rīvēs kā jauna

COMMENTS

Leave a Comment