Pēc daudziem rijības gadiem viņa nolēma pilnībā mainīt savu dzīvi! Iedvesmojošs stāsts

Kādu reizi Kristīne pie savas iemīļotās spēles bija pavadījusi 24 stundas, un moderators bija spiests liegt pieeju viņas online profilam. Pat tas nelika meitenei apjēgt situāciju. Visu savu brīvo laiku viņa pavadīja pie televizora ekrāna, ēdot pārtiku ar augstu kaloriju saturu.

Tas viss turpinājās vairākus gadus, pat pēc tam, kad Kristīne jau bija pabeigusi skolu. Ar katru gadu svars paaugstinājās, un, sasniedzot 30 gadu vecumu, svari uzrādīja jau 170 kg!

1 2

Tā turpināties vairs nevarēja, bet Kristīnes gribasspēks nebija tik liels, lai kaut ko mainītu. Lūzuma punkts bija viņas atvaļinājuma laikā. Kristīne grasījās nolaisties pa ūdens slidkalniņu, diemžēl viņa tur iesprūda. Lai viņu atbrīvotu, pieci cilvēki pavadīja pāris stundas, izjaucot visu slidkalniņa konstrukciju.

Kristīne saprata, ka nu ir laiks pārmaiņām dzīvē. Viņa saņēmās spēkus un sāka apmeklēt trenažieru zāli.

“Tas man kļuva par visgrūtāko pārbaudījumu. Sākumā man bija kauns doties uz treniņiem, bet to apmeklētāji tik ļoti mani atbalstīja, ka tas man deva papildu spēku!” tā mums stāsta Kristīne.

7 3 4 5

Intensīvie treniņi palīdzēja Kristīnei gada laikā nomest 70 kg! Saprotams, ka pēc tik ātra svara zuduma, viņai nācās ķirurģiski atbrīvoties no liekās ādas.

Bet tas sievieti neapstādināja. Viņa jūtas lieliski un tagad dalās savā pieredzē ar citiem!

Mēs varam vien apbrīnot Kristīnes gribasspēku! Ja arī Jūs iedvesmoja šis stāsts, dalieties tajā!

Avots: ofigenno.com

Leave a Comment