“Pazūd lietas, priekšmeti maina savu atrašanās vietu”; 8 pazīmes, ka jūsu mājā dzīvo mājas gariņš

Mājas gariņš, kas pasargā māju no ugunsgrēkiem, nelaimes gadījumiem, naidīgiem cilvēkiem utt. Vārdu sakot, tas ir mājas sargeņģelis. Bet tomēr neredzamajam aizsargam ir arī negatīvie aspekti.

Ja saimnieki nesakopj un jebkādā veidā nicīgi izturas pret dzīvesvietu, tad gariņš sāk dusmoties un taisīt tev netīrus trikus.

1. Nejaušs troksnis.

Soļi, klabināšana, nejaušas durvju atvēršana – šīs pazīmes liecina, ka gariņš ir dusmīgs uz nevērīgo mājas saimnieku.

Ja mājas saimniece pārtrauc mazgāt traukus vai grīdas, tīrīt lietas un citus mājas darbus, tad gariņš sāk slēpt priekšmetus, lai mudinātu saimnieku uzkopt.

2. Mantu, saldumu pazušana.

Gariņš mīl saldumus, tāpēc arī viņu vajag pabarot. Ja saimniece gariņu neapstrādā, viņš var nozagt saldumus, cepumus un atstāt konfekšu papīrus dažādās vietās.

Jūs varat ieliet pienu bļodā, bet putru ieliet apakštasītē, tā jūs nomierināsit kaitīgo garu un varat lūgt, lai viņš jums iedod vērtīgas lietas, ko viņš nozaga.

3. Mājdzīvnieki.

Mājas kaķi un suņi var sajust vai pat redzēt gariņu. Bieži vien varēja pamanīt, kā kaķis vai suns pēkšņi sastingst un kaut kur piefiksēja skatienu – tā ir skaidra zīme, ka ir gariņu.

Bet, ja mājdzīvnieks sāk svilpt vai riet, tas var liecināt, ka jūsu mājā ir nevis gariņš, bet gan dēmons. Šajā gadījumā jums nekavējoties jātīra telpa.

4. Bērni.

Bērni, tāpat kā dzīvnieki, redz mājas gariņu, savukārt gariņš ļoti mīl bērnus, rūpējas par viņiem un spēlējas ar viņiem.

Bieži vien jūs, iespējams, pamanījāt, kā bērns spēlējas ar kādu jums neredzamu vai sarunājas ar sevi. Šādas pazīmes ir raksturīgas gariņa klātbūtnei.

Lasi vēl: Kā stresa apstākļos uzvedās horoskopa zīmes; “Viens raudās, cits rīkosies un kāds cits nedarīs neko”

5. Sapņi.

Gariņi, pret kuriem izturas ar cieņu un izturas, var sūtīt saimniekam labus un noderīgus sapņus. Tāpēc nevajag dusmoties garu, citādi nevarēsi aizmigt.

Turpini skatīt pārējās pazīmes nākošajā lapā

Leave a Comment