Pāvels Globa nosaucis Decembra pareģojumu: “Šīm zīmēm Decembrī gaidāma īpaši liela naudas veiksme!”

Svari
Ikvienam, ko satiksi dzīves ceļā, ir kaut kas īpašs, ko tev piedāvāt, un tieši tas padara jebkuru komunikāciju lielisku. Lai gan ikvienā var atrast kaut ko labu, šomēnes tu satiksi kādu īpašu cilvēku.

Kādu, kurš pārliecinās tevi paraudzīties uz pasauli pavisam citādi. Iespējams, viņš būs īslaicīga daļa no tava visuma, taču viņa sniegtās mācības paliks tev uz ilgu laiku. Tu šo cilvēku neaizmirsīsi nekad.

Mežāzis
Tavs pirmais instinkts ir pieņemt sliktāko par cilvēkiem. Tas ir aizsardzības mehānisms, jo esi pārāk daudz reižu bijis ievainots. Tu negribi, lai tas atkārtotos, un centies no visiem spēkiem atvairīt jaunus cilvēkus, pirms viņi iepazina tevi īsto.

Taču decembrī esiet piesardzīgi pret sienu uzcelšanu. Tu nevēlēsies slēpties un ignorēt kādu, kurš potenciāli var mainīt tavu pasauli vislabākajā iespējamajā veidā. Dodiet cilvēkam, kas decembrī ir jums blakus, iespēju uzvarēt. Ļaujiet ieraudzīt jūs īsto. Ļaujiet sev kļūt nedaudz ievainojamam.

Ūdensvīrs
Tas, ka tu sevi uzskatīsi par neatkarīgu, nenozīmē, ka tev jāiet cauri dzīvei vienam. Aplenc sevi ar cilvēkiem, kas tevi pozitīvi ietekmēs. Cilvēkiem, kuri būs blakus, lai tevi mierinātu, kad kaut kas neizdosies, un spēs kopā ar tevi svinēt prieku.

Šogad decembrī tu atklāsi, ka esi atvērts jaunu cilvēku iepazīšanai. Neuzliec domu, ka tev neviens nav vajadzīgs un labāk dzīvot vienam. Jums ir vajadzīgi konkrēti cilvēki – un tie, kurus jūs satiksiet svētku laikā, varētu būt tie.

Starp citu, jau iepriekš rakstījām par to, kuru no zīmēm šodien- rīt aptvers veiksme.

Un stāstījām arī par to, kuras no zīmēm pārņems laimes vilnis.

Leave a Comment