Pāvels Globa nosauc 4 zodiaka zīmes, kam Mēness aptumsums jūnijā kļūs liktenīgs

Jaunava

Astroloģiskā prognoze Jaunavai iesaka dienu aizvadīt mierpilnā vienatnē. Diemžēl Mēness enerģija ir tik spēcīga, ka var tevi teju vai iznīcināt, novedot pie migrēnas, veselības problēmām, pārslodzes vai depresīva stāvokļa. Prātīgākais risinājums ir paņemt brīvdienu vai samazināt slodzi līdz minimumam.

Tomēr Jaunava savas ārkārtīgi lielās atbildības sajūtas dēļ var turpināt darboties ierastajā tempā. Labāk gan to nedarīt un neķerties pie jauniem projektiem, jo tu vienkārši nespēsi atrast spēkus, lai iesākto darbu paveiktu līdz galam. Turklāt dienas laikā var rasties negaidītas problēmas, kuras neizdosies atrisināt. Lai diena nebūtu traģiska, Jaunavai ir jānorobežojas no citiem un jāatpūšas.

Lasi vēl: Šie vīriešu vārdu nēsātāji dzīvē ir daudz veiksmīgāki un laimīgāki nekā citi

Zivis

Mēness aptumsuma koridora beigas solās kļūt par liktenīgu periodu Zivju zīmē dzimušajiem. Šī tev patiešām būs svarīga diena, jo liktenis ļaus tev radikāli mainīt savu dzīvi uz labo pusi un sasniegt visu, par ko sapņoji. Dienas enerģija ir neticami spēcīga, un tu vari to izmantot savā labā.

Kā rīkoties? Horoskops vēsta, ka tev nāksies pastrādāt ar savu apziņu. Pārstāj iedomāties, ka visas durvis tev ir slēgtas. Labāk pārveido savus sapņus par mērķiem un jau šodien sāc spert pirmos soļus to īstenošanā. Nebaidies skaļi paziņot par savām vēlmēm un tiesībām. Zivīm ir jānodarbojas ar radošām lietām un jāatbrīvo iekšējais potenciāls.

COMMENTS

Leave a Comment