Pats bīstamākais daudzdzīvokļu mājas stāvs: šajā labāk nedzīvot. Priekšā neko neteiksim, pats sapratīsi

Pašaizsardzības paņēmieni. Jūs varat izvairīties no dzīves spēcīgā elektromagnētiskajā laukā, pārejot no blokmājas uz ķieģeļu māju vai ķieģeļu-monolītu struktūru, kas neuzkrāj kaitīgo starojumu sevī. Kas attiecas uz gaisa tīrību, pērkot dzīvokli, ir vērts izmantot īpašu vides pakalpojumu: viņi var izmērīt gaisa sastāvu jūsu augstumā.

Galvenais dzīvokļu iemītnieku ienaidnieks ir troksnis, tas spēj nokļūt gan pirmajā, gan 20. stāvā. Bet speciālistu sastādītās trokšņu kartes parāda, ka dažreiz troksnis iet pa īsāko ceļu (pretaizdzīšanas sistēmas skaņa “izsit” logus pirmajā stāvā), un citos gadījumos šosejas dūkoņa moka piektā vai astotā stāva iedzīvotājus.

No putna lidojuma. Saskaņā ar ārvalstu zinātnieku jaunākajiem datiem katrs trešais cilvēks baidās no augstuma. Un, ja viņš dzīvo daudzstāvu ēkas augšējos stāvos, viņam var rasties bailes no slēgtas telpas (klaustrofobija) vai bailes no atklātas telpas (agorafobija). Augstceltņu augšējie stāvi vibrē, un jo augstāk stāvs, jo spēcīgāka ir vibrācija.

Lasi vēl: Zem viena jumta ar vampīriem! Kādi augi burtiski izsūc no tevis dzīvības spēkus

Dažreiz tas var pārsniegt pieļaujamās vērtības un ietekmēt noteiktas smadzeņu struktūras, ietekmējot cilvēka nervu sistēmu. Rezonanses laikā ķermenis piedzīvo depresijas stāvokli, neizskaidrojamu trauksmes sajūtu līdz pat šausmu izjūtai. Cilvēkam ir neparasti dzīvot augstu virs zemes – viņš nejūtas droši, nevar atpūsties un atbrīvot psiholoģisko stresu.

Ideālam mājoklim ir skaidri kritēriji: tā ir mazstāvu ēka (ne vairāk kā 6-7 stāvi), kas ierakstīta labā ainavā: no vienas puses – parks, no otras puses – ūdens; starp citu, abi ir lieliski dabas filtri, kas pasargā no netīrumiem un putekļiem. Jūs varat dzīvot šādā mājā jebkurā stāvā, nekaitējot veselībai. Vairāk būtu jāpiedomā, ja tā ir augstāka ēka par 7 stāvu.

Avots: news

Leave a Comment