“Pārbaudi, kādas slēptās zīmes ir tev?”; 5 slēptas zīmes uz rokas, kas norāda, ka jums varētu būt īpaša dāvana

Hiroloģija ir sena tradīcija, kas cēlusies no Austrumiem, no Indijas, pēc tam pārgājusi uz Grieķiju, sasniegusi mūsu Rietumu ceļu senatnē, bet nesen zaudējusi savu nozīmi šarlatānu un improvizētu zinātnieku pāridarījumu dēļ.

Nejaukt ar hiromantiju, lai gan šie divi jēdzieni bieži tika apvienoti pēc tam, kad tos apstrādāja un personalizēja dažādas kultūras un etniskās grupas, tostarp tūkstošgadu nomadu un čigānu tautas.

Tīrākais hiroloģijas mērķis, ja to var šādi definēt, ir iegūt dziļas zināšanas par sevi, lai būtu iespējams reāli iztulkot savas iespējas, izceļot personiskās īpašības, kuras var precīzi nolasīt starp rindām. tavu roku.

5 slēptas zīmes uz rokas, kas norāda, ka jums var būt īpaša dāvana:

1. Slēpts krusts

To uzskata par spēcīgāko zīmi plaukstā, un tai ir X forma, kas atrodas starp galvas un sirds līnijām.

Tas liecina par lielu apziņu par spējām, kas cilvēkam jāpiemīt.

2. Planētu krusts

Šī zīme, kas atrodas katra pirksta pamatnē, savukārt saistīta ar konkrētu planētu, parāda debess ķermeņa nozīmi, kas ir precīzi saistīta ar līniju, kas atrodas uz rokas.

Rādītājpirksts ir saistīts ar Jupiteru un norāda uz spēku un veiksmi, vidējais pirksts ir saistīts ar Saturnu, stingrības un smaguma simbolu.

Lasi vēl: “Vai vēlies saņemt padomu nākotnei?”; Ja vēlies to uzzināt, tad izvēlies ābolu un izlasi to

Veiksmīgais vēstnesis Apollons ir saistīts ar zeltnesi, savukārt Merkurs – ar mazo pirkstiņu, dažādu maģisku un pārdabisku spēku dzinēju.

Turpini lasīt, kādas ir pārējās plaukstas zīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment