Ogres iedzīvotāji apdraudēti: Pol***ja ar skaņas signāliem mēģināja pievērst cilvēku uzmanību par gaidāmo nelaimi

Izpostīti dārzi. Starp ledus vižņiem vanna, durvis, grili, dārza mēbeles. Ja Gatis nebūtu vakar pārdzinis auto uz augstāku vietu, šonakt mašīna būtu applūdusi vai ledus gabalu bojāta. Plūdi pamatīgi papostījuši Gata mājas pirmo stāvu.

“Atvēru durvis, un tur šļācās ārā! Tur bija pāri celim, tas bija kā ūdenskritumiņš. Aptuveni piecu minūšu laikā ūdens bija pāri celim, viss pirmais stāvs pludoja. Dīvāns peldēja, raksta apollo.lv

Lasi vēl: ”Būs grandiozi notikumi”: Tamāra Globa stāsta, kurām zodiaka zīmēm būs foršs 2022.gads

Granulu kamīns līdz pusei ar ūdeni, visas elektriskās grīdas. Māja, par laimi, ir apdrošināta. Uzreiz izslēdzām elektrību, visus korķus. Pa to pirmo stāvu – burtiski vāķi mantas, viss peld,” stāsta Ogres iedzīvotājs Gatis.

Savukārt Rolandam ledus blāķi sabojājuši šoruden iebūvēto baseinu, kurā peldēties bija paredzēts nākamvasar. Pēc pēdējiem plūdiem 2013. gadā Rolands pacēla sava dārza līmeni par pusmetru un ar droši sirdi izbūvēja baseinu.

“Baseins bija ieziemots, ūdens izlaists ārā, un tās ūdens masas, kas no visām pusēm nāca, saspieda to baseinu kopā. Viss baseina karkass ir no metāla.

COMMENTS

Leave a Comment