Notiks Baltijā vienīgās socionikas ekspertes Evijas Čeprovas bezmaksas vieslekcija

18.augustā plkst. 18.00 Biznesa augstskolā Turība Maģistru nakts ietvaros norisināsies vieslekcija “Atklāj un izmanto savas superspējas”, kuru vadīs Baltijā vienīgā socionikas eksperte un pasniedzēja darbā ar uzņēmumiem un iestādēm, personāla vadībā un atlasē Evija Čeprova.

Apmeklējums ir bez maksas.

Vieslekcijas tēma ir socionika – tehnoloģija, kas atklāj cilvēka psihes uzbūvi un cilvēka iedzimtās spējas un talantus profesionālajā jomā, kā arī cilvēku savstarpējās mijiedarbības mehānismus.

“Socionika izskaidro cilvēka stresa noturības līmeni, spēju iekļauties komandā, patiesos motivatorus darbam. Tāpat tā dod iespēju prognozēt cilvēka atbilstību ieņemamajam amatam un laikus noskaidrot, cik ilgi cilvēks būt ieinteresēts palikt esošajā pozīcijā.

Socionika spēj paredzēt cilvēka izdegšanas riskus un izskaidro, kāpēc cilvēki izvēlas pamest esošo darbu un meklēt jaunus izaicinājumus,” stāsta Evija Čeprova.

Uz vieslekcijas aicināts ikviens interesents. Lekcijas apmeklējums ir bez maksas. Iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama. Vieslekcija notiks Biznesa augstskolā Turība, Rīgā, Graudu ielā 68.

Leave a Comment