Nopietni organisma sniegtie signāli, kas liecina par problēmām ar veselību

Vietas uz ādas, kur nav pigmenti

Pārāk gaišas ādas zonas uz ādas var liecināt par vitiligo – ādas traucējumi, kam raksturīgi pigmentācijas plankumi. Tā rodas tad, kad melanomas šūnas sāk mirt, ko izraisa imunitātes pasliktināšanās. Tā rezultātā ādas gabali paliek balti, jo šūnas vairs nav spējīgas ražot pigmentu. Tāpat tas var liecināt par virsnieru nepietiekamību. Jebkurā gadījumā, ar šādām veselības izpausmēm nepieciešams doties vai nu pie endokrinologa, vai dermatologa.

Ļoti daudz jaunu dzimumzīmju

Ir vairāki iemesli, kādēļ uz cilvēka ķermeņa sāk rasties dzimumzīmes. Taču pats galvenais iemesls ir iedzimtība. Ja jūsu vecākiem ir lielas dzimumzīmes, visticamākais, ka arī jums tādas būs. Vēl pāris iemesli – pārlieku daudz ultravioletās gaismas un hormonālais disbalanss.

Pārsvarā dzimumzīmes ir nekaitīgas, taču, ja jūtat, ka tās sāk uzrasties pārāk daudz, tās ir sāpīgas, maina krāsu vai izmēru – tas ir iemesls, lai dotos pie ārsta.

Izsitas pumpas

Pumpas var izmesties vairāku iemeslu dēļ: pārāk taukaina āda, kas aiztaisa ciet poras, hormonālie traucējumi organismā, problēmas ar kuņģa un zarnu trakta darbību. Pati pumpa ir tikai sekas. Saprotams, ka nepieciešams regulāri kopt savu sejas ādu, taču ir nepieciešams noteikt pamata iemeslu, ko izdarīt var tikai speciālisti.

Spēcīga svīšana

Ja jūs atrodaties telpā ar mērenu gaisa temperatūru, tajā brīdī neizjūtat stresu, bet tik un tā spēcīgi svīstiet, tā noteikti nevajadzētu būt.

Ja gadījumā nepamatotu iemeslu dēļ ārkārtīgi svīstat, tas var būt difūzs toksiskais kākslis. Slimība, kad tiek traucēti vairogdziedzera regulācijas mehānismi, tādēļ vairogdziedzeru hormonu daudzums organismā ir vairākkārt palielināts, pārsniedzot tam nepieciešamo normu. Tas noved pie tā, ka cilvēka āda nemitīgi niez un kļūst ļoti viegli iekairināma. Ja arī jums ir kas līdzīgs, nekavējoties dodieties pie ārsta.

UZMANĪBU! Atgādinām, ka šie ir tikai aptuveni simptomu pamatojoši aspekti, kuri var neattiekties 100% uz visiem cilvēkiem. Katra cilvēka organisms ir atšķirīgs, tādēļ jebkādu veselības problēmu gadījumā aicinām pirmām kārtām doties pie ārsta.

Avots: adme.ru

Leave a Comment