Nomelnējusi vai saplīsusi ķēdīte – tā brīdina par briesmām. Nenovērtē riskus par zemu!

Pazaudēta ķēdīte

Rotaslietas aizsargā valkātāju no negatīvisma un ļaunām burvestībām, bet to pazaudēšana liecina par iespējamām nepatikšanām nākotnē. Saskaņā ar tautas ticējumu veiksme uz pieciem gadiem novērsīsies no tā, kurš ir pazaudējis ķēdīti, viņu vajās neveiksmes pat vienkāršās lietās. Tomēr dažkārt rotaslietas pazūd un paņem sev līdzi visas nepatikšanas, kas varētu piemeklēt valkātāju. Turklāt ķēdītes pazaudēšana var norādīt, ka tev nevajadzētu sākt jaunu biznesu vai jādodas uz kādu pasākumu.

Lasi vēl: Ģimene atpūtās un smējās, taču pēc 5 minūtēm notika kaut kas patiešām briesmīgs! Šis mainīja viņu dzīvi uz visiem laikiem

Atrasta ķēdīte

Atrastas rotaslietas nedrīkst paturēt sev, pat ja tās ir ļoti skaistas un vērtīgas. Rotaslietas labi absorbē gan negatīvo, gan pozitīvo enerģiju, kas pēc tam tiek nodota jaunajam īpašniekam. Un, ja iepriekšējais īpašnieks bieži bēdājās, vēlēja citiem ļaunu vai viņa vidē bija slikti cilvēki, tad tas viss nonāks tam, kurš paņēma ķēdīti savā valkāšanā. Tautas ticējumi vēsta – ja paturēsi atrasto rotaslietu, tevi piemeklēs nelaime, vientulība, biežas neveiksmes, finansiālas problēmas utt.

COMMENTS

Leave a Comment