No tīras lapas: 2024. gada janvāris nesīs globālas pārmaiņas 3 zodiaka zīmju dzīvē

Labvēlīgi datumi 2024. gada janvāra horoskopā

Janvāra tendences mudinās izvirzīt mērķus visam 2024. gada periodam. Līdz 16. janvārim ir labvēlīgi pārdomāt plānus nākamajiem 12 mēnešiem, jo Saule horoskopā šajā periodā apstāsies ugunīgajā Strēlnieka zvaigznājā un mēneša otrajā pusē pāries stabilā zodiaka zīmē – Mežāzī.

“Tāpēc labāk izvirzīt mērķus līdz 16. janvārim, un pēc tam pāriet uz darba enerģiju, kad jau ir jāiet saskaņā ar saviem plāniem, tāpēc disciplīna, čaklums, atbildība – tās ir atslēgas, lai mēneša beigās iegūtu vēlamās pārmaiņas,” – teica eksperte.

Dažiem svarīgiem notikumiem tomēr ir vērts izvēlēties konkrētus datumus kalendārā.

“Labvēlīgas dienas janvārī, kad var uzsākt jebkādus projektus, kas saistīti ar pirkšanu, pārdošanu, pieņemt svarīgus lēmumus, risināt sarunas, ir 7., 13., 21. un 30. janvāris,” norādīja astroloģe.

Visas vēlmes un centienus augstākie spēki šajās dienās noteikti atbalstīs. Un drīzumā nesīs kārotos augļus.

 

Nelabvēlīgi datumi 2024. gada janvāra horoskopā

Tomēr ir vērts atcerēties, ka dažos datumos labāk neuzņemties globālus projektus un izvairīties no liktenīgiem lēmumiem.

“14., 19. un 24. janvāris vispār nav īpaši labvēlīgs, lai veiktu kādas svarīgas darbības, jo būs mēness dienas, kuras sauc par “tukšām rokām”, tas ir, burtiski bez rezultātiem. Visas iesāktās lietas var beigties bez rezultāta,” sacīja eksperte.

Saskaņā ar horoskopu 25. janvārī var pieaugt spriedze. Neskatoties uz to, ka pilnmēness, kas iestāsies šajā dienā, dāvās milzīgu enerģiju, daži ar emocijām pieņemtie lēmumi var ilgi un sāpīgi atgādināt par sevi.

Lasi vēl: Ir zināms, kad sāks izmaksāt pabalstu piemaksas šiem konkrētajām iedzīvotāju grupām!

“Šajā dienā var meditēt, atpūsties, bet tajā pašā laikā bērni un sievietes būs īpaši pakļauti pilnmēness enerģijai, var būt jūtama emocionāla nestabilitāte, tāpēc labāk mierīgi atpūsties mājās,” – brīdināja astrologs.

Šajos datumos nevajadzētu strīdēties un iesaistīties konfliktos. Labāk izrādīt diplomātiju un iecietību, un, ja attiecības ar kādu ir nonākušas strupceļā, labāk skaidroties piemērotākā laikā.

 

Leave a Comment