No 18. aprīļa Visums mainīs četru zīmju personīgo dzīvi: daži iemīlēsies un sāks dzīvot kopā

Vērsis

18.-19. aprīlī tev var iznākt komunicēt ar kādu cilvēku no pagātnes, kurš vai nu dzīvo ārzemēs, vai arī tev ar viņu ir slepenas attiecības tiešsaistē. Tev būs svarīgi nokārtot kādas finansiālas saistības, un galu galā tev izdosies panākt savu.

Starp citu, 25. maijā tavs partneris var pieņemt lēmumu spert vēl vienu soli jūsu attiecībās. Tāpēc neuztraucies, ja 18. un 19. aprīlī jūsu romānā radīsies pārpratumi. Situācijai vajadzētu “nobriest”.

 

Auns

18. un 19. aprīlī tu vari satikt kādu cilvēku likteņa dēļ vai arī doties uz randiņu ar bijušo partneri. Vissvarīgākais ir tas, ka tieši šajos datumos retrogrādais Merkurs būs savienībā ar Venēru, kas var atnest zvanu no bijušā, ziņas vai nejaušu tikšanos.

Lasi vēl: 10 laimes gadi: 3 zodiaka zīmes gūs panākumus, mīlestību un naudu jau pavisam, pavisam drīz

Taču esiet droši – ja 18. un 19. aprīlī ar jums notiks kaut kas romantisks, tā noteikti ir Visuma ietekme! Tiem Auniem, kuri jau ir precējušies, tas varētu nozīmēt jaunu vienošanos rašanos attiecībās. Piemēram, jūs nolemsiet sākt dzīvot kopā.

Jūs redzat daudz haosa un apjukuma. Bet tas ir tikai iepakojums. Kad mākoņi izklīdīs, jūs sapratīsiet, kāpēc. Jums tiek piedāvāts tik daudz lietu, kas sākumā šķita kā jucekļi.

Nesteidzieties un vērojiet tendences. Jūs ieraudzīsiet milzīgu cerību. Pārmaiņas ir neizbēgamas, un tās var spilgti iekrāsot jūsu nākotni.

Jūs mēģināt izkļūt no noteiktas situācijas, kas, šķiet, katru reizi, kad mēģināt no tās izkļūt, tikai pasliktinās. Tas nenozīmē, ka jums vajadzētu sevi sodīt, aizmirstot par sporta zāli vai ikdienas diētu. Gaidiet no sevis mazāk – necentieties katru reizi būt perfekts un pagaidām visu atstājiet Visaugstākā ziņā.

 

Leave a Comment