Neticama veiksme: Šiem zodiaka zīmju pārstāvjiem gaidāmā nedēļa būs vienkārši fantastiska

Jaunā gada sākums bijis interesants, taču trīs laimīgajām zodiaka zīmēm labākā nedēļa būs no 16. līdz 22. janvārim. Vai jūtat, kā mainās dinamika?

 

DVĪŅI

Lai gan ir vajadzīgs laiks, lai Marss patiešām iedarbinātu savus dzinējus, jūsu planētu valdnieks virzās uz priekšu!

Turklāt pēc tam, kad 12. janvārī būs pabeidzis savu ceļojumu pa Dvīņiem un jūsu trešo iekšējā loka māju, Merkurs 18. janvārī kļūs tiešs Mežāzī, atnesot enerģiju caur jūsu 10. autoritātes māju, karjeru un sabiedrisko personību.

Arī Saule ieies Ūdensvīrā 20. janvārī, kas nozīmē, ka viss, sākot no jūsu nākotnes centieniem un beidzot ar sabiedriskajām lietām, uzplauks, jo īpaši tāpēc, ka 21. janvārī tam sekos jauns mēness šajā jūsu kartes apgabalā.

Jūs ieejat jaunā izaugsmes dimensijā, kas saskaņos jūs ar jūsu dvēseles ģimeni un misiju.

MEŽĀZIS

Ja jums šķita, ka viss norit lēnāk nekā parasti… vai varbūt jums pietrūka skaidrības, tad šonedēļ, Mežāži, jums ir uz ko tiekties.

Lasi vēl: Kā stresa apstākļos uzvedās horoskopa zīmes; “Viens raudās, cits rīkosies un kāds cits nedarīs neko”

Pēc, kā varētu šķist nebeidzama retrogrāda kustība tavā zīmē – nemaz nerunājot par ietekmi uz tavu ikdienas aktivitātēm un Vese***as stāvokli – 18. janvārī retrogrāda kustība beidzot beigsies.

Un, ja balss atgriešanās un domu sakārtošana (tiešais Merkurs) nebija pietiekams iemesls, lai sajustu spēku sevī, tad tajā pašā dienā Saule savienosies ar Plutonu tavā zīmē.

Pārveidojoša un, iespējams, atalgojoša, šī diena tev varētu būt sākums pavisam jaunam ceļojumam, kuru pavadīs Saules ieiešana Ūdensvīrā 20. janvārī. Jūs jūtaties pārliecināts par savu ādu, un tas ir tikai sākums.

Turpini skatīt trešo laimīgo zodiaka zīmi nākošajā lapā

Leave a Comment