“Nekad nesaki šīs frāzes..”: tās atņems tev nākotni un salauzīs tavu likteni

Es to nedarīšu ne par ko / es nedarīšu šo utt.

Izrunājot šo frāzi, cilvēks sevi nostāda radītāja vietā, kas lemj likteņus, kontrolē un pieņem lēmumus citu vietā. Visums parasti cenšas pēc iespējas ātrāk atdzesēt šādus augstprātīgus cilvēkus un rada situācijas, kurās jums ir jāveic darbības, par kurām iepriekš tika teikts: “Man nekad nav bijis.” Liktenis dod cilvēkam mācību, lai viņš saprastu, ka jūs nevarat tiesāt citus, un izlemj viņu vietā, vai jūs varat kaut ko darīt vai nē. Nevienam nav tiesību izvirzīt sevi augstāk par citiem.

Nu es nezinu

Atceros, kad biju bērns, mamma man teica: “Nu un, kas zina?”. Un jautājums ir diezgan loģisks. Kam būtu jāzina par mums un mūsu izvēlēm, ja ne mums? Kam būtu jāatbild par mūsu dzīvi, ja ne mums?

Veiksme pavada tos, kuri precīzi zina, ko vēlas. Visums palīdz tikai cilvēkiem ar skaidru rīcības plānu un vēlmēm.

Un, ja cilvēks nezina, ko grib, tad viņš vienkārši nav gatavs, nav izaudzis sevī kodolu, un Visums viņam uzmetīs uzdevumus un grūtības, lai viņš augtu, kļūtu stiprāks un saprastu, ko tieši viņš vēlas no dzīves.

Cilvēkiem bieži nepaveicas, un tas ir tāpēc, ka viņi nezina, ko vēlas. Tāpēc, ja kāds jums jautā, esiet skaidrs un konkrēts. Un mēģiniet pēc iespējas ātrāk uzņemties atbildību par savu dzīvi, kļūstiet par savas dzīves autoru, un Visums sāks izvērst dzīvi vislabākajā iespējamajā veidā.

Es nevaru (es negribu, es nemāku)

Izmantojot šo frāzi, jūs varat uzreiz ieprogrammēt sevi sabrukumam. Galu galā lūgums “Man neizdosies” tiek nosūtīts Visumam. Tas ir tas, ko Visums jums sūta. Kā prasīja, tā arī deva.

Lasi vēl: Jūsu mīļākais kristāls atklāj enerģiju, kas jums nepieciešama, lai īstenotu savus sapņus

Tāpēc esiet uzmanīgi ar saviem vārdiem un izteicieniem. Ja jūs aizstājat šo frāzi vismaz ar “es mēģināšu un redzēsim, kas notiks” – tas ir pilnīgi atšķirīgs līdzinājums un lūgums Visumam.

Leave a Comment