Nekad nenoskalojiet šīs 9 lietas kanalizācijā, lai nebūtu jāpērk jaunas santehnikas iekārtas

Mājsaimniecības mazgāšanas līdzekļi

Mazgāšanas līdzekļi var sabojāt caurules un kaitēt videi. Mazgāšanas līdzekļus nogādājiet bīstamo atkritumu iznīcināšanas centros, jo daudzi no tiem satur kodīgas ķimikālijas, kas var bojāt septiskās sistēmas.

Kafijas biezumi

Iespējams, ka kafijas dzērāji ir ieraduši izliet kafijas biezumus tualetē, taču tas var nopietni sabojāt kanalizācijas caurules. Kafijas biezumi ātri sāk uzkrāties uz cauruļu sieniņām, radot aizsērējumu. Kafijas biezumi ir eļļaini un var salipt kopā, apgrūtinot ūdens caurplūšanu.

Pārtikas uzlīmes

Produktu uzlīmes ūdenī nešķīst un var radīt aizsērējumus vai iesprūst ūdens attīrīšanas iekārtu filtros. Noņemiet uzlīmes no produktiem un izmetiet tās atkritumos, neesiet slinki.

Kāpēc mājās nevar turēt naudas koku: briesmīgais naudas koka senais noslēpums

Mājdzīvnieku pakaišu kastes pildītājs

Nemetiet mājdzīvnieku pakaišu kastes pildījumu tualetē, pat ja uz tā ir norādīts, ka tas ir izskalojams. Pat šie produkti var salipt kopā un aizsprostot caurules.

Olu čaumalas

Olu čaumalas ātri nesadalās un var uzkrāties, apgrūtinot citu vielu iekļūšanu izvadā. Tās var pielīmēties pie cauruļu sieniņām, samazinot to diametru. Labāk pievienot olu čaumalas kompostam vai izmest tās atkritumos.

 

 

Leave a Comment