“Nauda ir svarīga jebkura mūsdienu cilvēka dzīves sastāvdaļa.”; 10 lietas, kas ienes mājā nabadzību un nelaimes

Kurš gan no mums nesapņo, ka maks vienmēr ir pilns ar kraukšķīgām banknotēm un cietām monētām? 

 

Lai sasniegtu šo sapni, es kā saprātīgs cilvēks ne tikai smagi strādāju, bet arī pieturos pie tautas gudrībām. Tāpēc es rūpīgi gādāju, lai manās mājās nebūtu lietas, kas pievelk nabadzību un nelaimes.

 

Jau sen no savas pieredzes esmu pārliecināts, ka ar smagu darbu vien ir grūti iegūt bagātināšanos. Šajā jautājumā nevajadzētu atstāt novārtā zināšanas, kas mums ir nākušas no neatminamiem laikiem! Tāpēc, lai atklātu sev finanšu plūsmu, sekoju tautas zīmēm. 

No savas gudrās vecmāmiņas es uzzināju, kādām lietām mūsu mājās nav vietas. Esmu pārliecināts, ka šī vērtīgā informācija noderēs arī jums.

 

Iegaumējiet to priekšmetu sarakstu, kas pēc iespējas ātrāk jāizmet no mājām, lai no tās izdzītu nabadzību un visu slikto:

1- Izsists stikls un bojāti stikla priekšmeti.

Tie ir saplaisājuši logi, noslīpēti spoguļi, dažādi suvenīri un saplīsuši trauki. Pat mazākā plaisa vai plaisa uz krūzes, saskaņā ar tautas gudrībām, var radīt ievērojamu robu ģimenes budžetā, ienesot mūsu dzīvē finansiālas grūtības un parādus.

2- Atkritumi un vecas nepieprasītas lietas.

Tas, pirmkārt, attiecas uz drēbēm ar caurumiem vai vienkārši nemīlētām drēbēm, kuras neesam valkājuši ilgu laiku. Atbrīvojieties no lietām, kuras nelietojam, it īpaši, ja tās mums nepatīk vai izraisa negatīvas emocijas, bez nožēlas!

Mājās nevajadzētu glabāt vecus žurnālus, avīzes un citu makulatūru, ko neplānojat lasīt. Visas šīs papīra nogulsnes rada mājā haosa enerģiju, izdzen no tās naudu, piesaista mūsu dzīvē problēmas, Sl***bas un līdzīgu haosu.

3- “Nedzīvas lietas.”

Viņiem ir viņsaules enerģija. Tās, pirmkārt, ir sausu augu un zaru kompozīcijas, kas atgādina par nokalšanu. Sarakstu var papildināt arī ar dzīvnieku un putnu izbāzeņiem, ragiem, kaltētu vaboļu un tauriņu kolekcijām un spalvām. Visi šādi dekori izstaro nekrotisku enerģiju, kas mūs negatīvi ietekmē.

4- Visas preces, kuras neesam lietojuši vairāk nekā 3 gadus.

Viss, kas tik ilgi guļ mūsu mājās dīkstāvē, piesaista biznesā stagnāciju. Tāpēc viņi nepaaugstina jūs darbā, un jaunas iniciatīvas nenes ienākumus

5- Atkritumi no makiem un kabatām.

Atcerieties: ja nevēlaties, lai maks būtu tukšs, nekavējoties atbrīvojieties no čekiem un rēķiniem. Neglabājiet tos tur, kur tie nepieder! Šādi atkritumi kaitē mūsu finansiālajai labklājībai.

Lasi vēl: Skaties debesīs: Šajā nedēļas nogalē visā Latvijā būs novērojama ļoti neparasta dabas parādība

6- Mums nepatīk fotogrāfijas, kas mūsos izraisa negatīvas emocijas.

Neko, kas mūs nesagādā laimīgus, bet sarūgtina, rada trauksmi, skumjas vai naidīgumu, nevajadzētu turēt savās mājās. Šis noteikums attiecas arī uz mūsu fotogrāfijām. Viņi kā sūklis absorbē visas mūsu negatīvās emocijas un pēc tam pavērš tās pret mums. Un šī jau izrādās pašļaunuma acs (kad esi sevi sasmēlusi)!

Turpini lasīt, kādas ir pārējās negatīvās lietas, nākošajā lapā

Leave a Comment