Mūžizglītība – sevis pilnveidošana dzīves garumā

Vidzemes Augstskolas (ViA) Zināšanu un tehnoloģiju centrs (ZTC) ik gadu sniedz zināšanas dažādu kursu apguvē ne vien Valmieras, bet arī Cēsu, Smiltenes un Priekuļu iedzīvotājiem. Ar šo gadu interesentiem piedāvā iespēju apgūt arī kursu “Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumos”.

Zināšanu papildināšana ir būtiska ne vien tiem, kas ieguvuši darbu atbilstošu savai izglītībai, bet arī tiem, kas vēlas papildināt zināšanas personīgajai izaugsmei. ZTC piedāvā divu veidu iespējas – mūžizglītības kursus un iespēju studēt Atvērtajā universitātē.

ViA ZTC mūžizglītības jomas kursi paredzēti ikviena profesionālās kompetences pilnveidei, personības attīstībai vai vienkārši redzesloka paplašināšanai.

Kursus beidzot, klausītāji saņem Vidzemes Augstskolas apliecību par kursu apmeklēšanu. Maksa par katru kursu var atšķirties un pieteikšanās tiem notiek pēc grafika.

Savukārt ViA ZTC pakalpojums Atvērtā universitāte ikvienam interesentam piedāvā iespēju pieteikties kādam no Vidzemes Augstskolas (ViA) studiju kursiem. Tā ir iespēja, atbilstoši iepriekš iegūtai izglītībai, apgūt zināšanas un prasmes, ko piedāvā ViA studiju programmas.

Ja jums ir vidējā izglītība, esat laipni aicināti apgūt kādu no bakalaura un koledžas vai maģistratūras līmeņa studiju kursiem. Studiju kursu apraksti pieejami šeit – https://luis.lu.lv/pls/va/kursi.startup?l=1

Viena kredītpunkta apguves izmaksas ir 38,95 Eur koledžas un bakalaura līmeņa programmās un 48,10 Eur maģistra līmeņa programmās (samaksu var veikt pa daļām).

Ar šī gada rudeni būs iespējams apgūt dažādus jaunus valodas, kā arī ar uzņēmējdarbību saistītos kursus.

Leave a Comment