“Mūžībā devies ļoti svarīgs cilvēks aktieru vidū!”; Viņš vienmēr savu dzīves svarīgo pienākumu pildīja ar atdevi un lepnumu

Viņa centība kapitālā un skaidrais redzējums par mūsu arodbiedrību ir guvis neizmērojamu labumu mūsu biedriem.

 

Mūžībā devies Alans Eizenbergs. Ilggadējam aktieru kapitāla direktoram bija 88 gadi.

Alans Eizenbergs, visilgāk strādājošais Aktieru kapitāla asociācijas izpilddirektors, viņsaulē devās 7. oktobrī Reinbekā, Ņujorkā. Mūžībā došanās cēlonis netika minēts.

 

Eizenbergs vadīja kaitālu no 1981. līdz 2006. gadam, kad, saskaņā ar kapitālu, ievērojami pieauga dalībnieku skaits, darba nedēļas un biedru ienākumi. Viens no ievērojamākajiem notikumiem, ar kuriem Eizenberga saskārās savā pilnvaru laikā, bija 1990. gada Miss Saigonas strīds par balto aktieru atlasi Āzijas lomās, neskaidrie laiki, ar kuriem saskārās teātra nozare pēc 2001. gada 11. septembra, un izaicinājumi, kas saistīti ar pieaugošo turneju skaitu ārpus arodbiedrībām.

 

Lasi vēl: “Jaunais gads tepat drīz!”; Laimīgākās zodiaka zīmes 2024. gadā

 

Eizenbergs uzauga laicīgajā ebreju ģimenē Braitonbīčā, Bruklinā, vēlāk apmeklēja Mičiganas Universitāti un absolvēja Ņujorkas Universitātes Juridisko skolu. Praktizējot juristu Ņujorkā, viņš iepazinās ar bohēmisko Griničvilidžas mākslas ainu 60. gados un ieņēma otru darbu par nakts espresso operatoru slavenajā kafejnīcā Figaro.

 

 

Turpini lasīt, kāda vēl ir informācija par šo nozīmīgo aizgājēju, nākošajā lapā

Leave a Comment