“Mums tas ir jāpieņem!” Šūmahera brālis nāk klajā ar sirdi plosošu patiesību: “Es Jums to atklāšu!”

Ralfa intervijā vācu žurnālam “Bunte” izskanēja atklāsmes par ierobežotiem kontaktiem ar Mihaela ģimeni. Ralfs norādīja, ka, neskatoties uz to, viņš ļoti mīl savu brāli un viņa ģimeni, viņam nav bijis daudz iespēju sazināties ar viņiem. Viņš izteicis gatavību palīdzēt ģimenei un uzsvēris, ka, ja nepieciešams, viņš vienmēr ir gatavs sniegt padomus, bet viņi paši izvēlas savu ceļu.

2021. gada rudenī tika piedāvāta iespēja uzzināt vairāk par Šūmaheru, jo “Netflix” prezentēja dokumentālo filmu par autosporta leģendu. Arī Vācijas telekanāls ARD plānoja izlaist savu dokumentālo filmu, kas piedāvātu skatītājiem ieskatu gan Šūmahera karjerā, gan pēdējos gados.

Paralēli informācijai par dokumentālo filmu, kuras iznākšana bija plānota traģiskā notikuma desmitajā gadadienā, tika izklāstīti iemesli tam, kāpēc oficiāls paziņojums par Šūmahera veselības stāvokli nav tapis publiski pieejams.

Ģimenes advokāts Fēlikss Damms norādīja, ka šāds paziņojums nebūtu pietiekams, jo pastāvētu nepieciešamība regulāri sniegt jaunus ziņojumus, lai apmierinātu mediju interesi.

Viņš uzsvēra, ka cietušajiem būtu sarežģīti apturēt publikas interesi par viņu dzīvi, jo pastāvētu pastāvīga vajadzība pēc atkārtotas informācijas par Šūmahera veselību. Advokāts saprot sabiedrības interesi, bet aicina ievērot ģimenes privātumu.

Leave a Comment