Mirušais apciemo tevi sapnī? Viņš vēlas ar tevi sazināties. Vēl 9 pazīmes, kas liecina – miris tuvinieks mēģina ar tevi sazināties. Tev tikai jāpacenšas saprast viņa sūtītos signālus!

Dīvaina elektriskā aktivitāte

Pēc mirušā tuvinieka nāves tavāmājoklī var sabojāties elektriskās ierīces. Ja tas notiek, kad esi mājās, aizgājējs, visticamāk, cenšas sazināties ar tevi. To apliecina viss – sākot notelevīzijas kanālu pēkšņas pārslēgšanās līdz tam, ka rotaļlietas vai spuldzītes ieslēdzas vai izslēdzas. Īpaši tas attiecas uz radio vai televizoru laikā, kad tu vēro kādu realitātes šovu.

Tas notiek tāpēc, ka mirušie zina – dažādus signālus var viegli pārraidīt, izmantojot elektriskās ierīces. Ja nedzirdi savu aizsaulē aizgājušā tuvinieka balsi vai neredzi viņu sapnī, bet elektriskās ierīces uzvedas savādi, ņem vērā, – viņš joprojām atrodas tavā tuvumā.

Zīmes

Tavs mirušais tuvinieks var bieži un daudzreiz sūtīt tev zīmes, lai pārliecinātos, ka saņem viņa vēstījumus.

Zīmes pie tevis nonāks dažādos veidos; nav universālu instrukciju un noteikumu. Katrs cilvēks ir individuāls, un tas, kas var būt piemērots vienam, otram var nederēt. Iemācies turēt prātu atvērtu kontaktam, saproti, ka zīmes nav nejaušas un ir paredzētas tev. Pavēro apkārtējo pasauli un visu, kas tev šķiet neparasts.

Priekšmetu pārvietošanās

Vai tev ir grūti atrast atslēgas vai tālruni? Tev šķiet, ka daži objekti tavāmājoklī pārvietojas paši? Vai esi kādreiz dzirdējis skaļu troksni no citas telpas? Varbūt pēc tam tu atradi kādu tev un mirušajam nozīmīgu priekšmetu dīvainā vietā, it kā kāds to būtu tur speciāli pārlicis?

Šī ir izplatīta pazīme, ka mirušais tuvinieks vēlas tev kaut ko pateikt. Aizgājējs sazinās ar cilvēku tieši šādā veidā. Viņš rada troksni, jo parastam cilvēkam būtu grūti uztvert smalkākas saziņas pazīmes. Troksnim vajadzētu piesaistīt tavu uzmanību – to mirušais tuvinieks arī cenšas panākt.

Vīzijas

Tici vai ne, bet grāmatas un filmas par pārdabisko sniedz nepareizu priekšstatu par aizgājējiem, rādot viņu spokus. Protams, nomodā tu vari ieraudzīt sava mirušā tuvinieka spoku, lai gan tas notiek ļoti reti. Tam ir objektīvs iemesls. Fakts ir tāds -lai paradītu redzamu, kaut arī nemateriālu ķermeni, ir vajadzīgs kolosāls enerģijas daudzums- mirušajiem ir grūti to uzkrāt.

Ir arī svarīgi atcerēties, ka spokiem ir daudz veidolu. Daži cilvēki redz to, ko dēvē par “spoku visā augumā”, kas ir tava mirušā tuvinieka visa fiziskā veidola izpausme. Citus var piemeklēt daļējas vīzijas, piemēram, viņiem var parādīties tikai aizgājēja seja.Tāpat bieži var redzēt tēlu, kas izskatās kā hologramma vai fotogrāfija. Vīzijas parasti ilgst ne vairāk kā dažas sekundes, bet pēc tam pazūd.

Ja esi viens no laimīgajiem, kurš ir saņēmis zīmes no mirušiem tuviniekiem, tev jāzina, ka viņi nekad nemēģina tevi nobiedēt. Tas vienkārši ir veids, kā pateikt, ka tuvinieks ir tuvu un ar viņu viss ir kārtībā. Dažreiz tas ir mēģinājums atbalstīt grūtos laikos vai pasargāt no briesmām. Nekādā gadījumā neignorē aizsaulē aizgājušo tuvinieku padomus–viņi vēl tev tikai labu.

Esi atvērts pasaulei, tostarp arī viņpasaulei!

Lasi vēl: Es biju nepilgadīga, kad paliku stāvoklī. Nolēmu taisīt abortu, bet tad uzradās viņš un es mainīju savas domas…

Leave a Comment