Milzu aukstums un sniega vētra – Sinoptiķi brīdina par gaidāmo laiku Tuvākajās dienās!

Rietumu vējš gatavojas pastiprināties, veļoties ar savu spēku kā zirnekļa tīkls uz svētdienas pēcpusdienām un naktī uz pirmdienu. Šis vējš, kas plēšas pār lielāko daļu valsts, spēs brāzt ar brīžiem pārliecinošu spēku, sasniedzot 18-23 metrus sekundē. Šāds vēja ātrums jau ir vētrainas vētras līmenis, kas liek mums atcerēties dabas spēku un tās nepārprotamo varu.

Lasi arī: Tavs maks būs pārpildīts ar naudu! Globa nosaucis Zīmes, kurām sāksies milzu veiksme no 15. Aprīļa

Nākamnedēļ mūs gaida dažādi dabas kaprīzi, kas ienesīs dzīvē nedaudz vētras un vēsas pārsteigumus. Lietus strauti iespējams sablīvēsies ar klusu sapņainu sniegu, kam līdzi var nākt krusa, rotājot apkārtni ar tās glancējošiem kristāliem.

Tāpat jābūt gataviem, ka, pieļaujot vēju un vēlamo laikapstākļu nesakritību, var iestāties brīži, kad spēcīgais sniegs nolaižas virs zemes, veidojot baltas paklājus mūsu skatienam. Šādus brīžus var būt grūti iedomāties tagad, kad pavasara debesu plīvoņi ir piepildīti ar pavasara soli, taču dabai ir savs veids, kā mums atgādināt par savu neatņemamo daudzveidību un pārsteidzošajām kaprīzēm.

Šādās brīžos pat pērkons var paviesoties debesīs, pārsteidzot mūs ar saviem spēcīgajiem dārdiem un izgaismojot debesis ar spožiem zibsnīšiem. Tātad, sagatavojiet savus sirds pulksteņus, jo mēs ceļosim cauri dabas dažādībai, taču ne viss būs tik labi…

Vai uzskati, ka tas ir normāli, ja Latvijā kāds saņem tik lielu pensiju?

Nedēļas sākumā mēs gatavojamies iegrūsties zem diezgan vēsa mantojuma, kad naktīs termometri norādīs uz aukstumu, svārstoties starp -2 un +5 grādiem, kā mierīgās puses pieskāriens klusajā naktī. Diennakts saules staros, kas mūs mīlēs ilgāk, temperatūra kā sapņu gājums var sasniegt +10 līdz +12 grādus, uzdodot mums maigu pavasara nospiedumu.

Taču, kā mēs virzāmies uz nedēļas vidu, laiks sāks mūs mācīt klusā valodā, liekot termometriem zaudēt kādu grādu un rada jaunas dzejoļu lappuses, kas rakstītas uz pavasara vēsās saules.

Leave a Comment