Merilinas Kerros svētais Decembra pareģojums: Šīm zīmēm pirms Jaunā burtiski vai lips klāt nauda kā magnēts

Auns
Decembrī zvaigznes sakritīs un tavs liktenis savīsies ar kāda cita cilvēka likteni. Jūs sāksiet izjust prieku, kādu nekad agrāk neesat izjutuši. Šis partneris dos tev telpu, lai tu varētu pārvaldīt savu personīgo ugunsprādzi, un nodrošinās drošu patvērumu tavai labklājībai.

Šī ir viena no pirmajām reizēm, kad jutīsieties patiesi droši, ja kāds cits patiesi rūpēsies par jums. Viņš priecāsies par jūsu spēku un mierinās jūs vājuma brīžos. Nenovērsiet to, ko esat pelnījuši, bailēs no neaizsargātības.


Dvīņi
Kosmoss tev atsūtīs radniecīgo dvēseli. Ierobežojiet savus impulsus, līdz neesat rūpīgi izpētījuši jauno cilvēku savā dzīvē. Un pārliecinies, vai jums ir iespēja nākotnē veidot stipras attiecības. Tu vari viegli ieslīgt mīlestības haosā un nedomā par to, ka vari viegli apjukt.

Dažas radniecīgās dvēseles ienāk mūsu dzīvē, lai sniegtu mums svarīgas mācības par pašcieņas piederību. Un atgādina mums, ka mums ir jāizvēlas pašiem sevi, nevis jāupurē sevi sava partnera dēļ. Noskaidro, kas ir tava radniecīgā dvēsele, pirms dodies ceļojumā ar šo cilvēku.

 

Lauva
Neuzķeries uz grandioziem romantiskiem žestiem un necenties apbērt jauno partneri ar dāvanām – vispirms noskaidro, kāds cilvēks ir tavā priekšā un vai viņš ir tavas uzmanības vērts. Tikšanās ar šo cilvēku ir nepieciešama, lai iemācītu tev palēnināt tempu un dotu priekšroku konkrētiem darbiem, nevis tukšiem vārdiem un solījumiem.

Jūs iemācīsieties izbaudīt lēni uzliesmojošu romantiku, kas liks jums dalīties ar savām dziļākajām sevis daļām. Atcerieties, ka nevarat pilnībā ļauties kāda valdzinājumam, kamēr nenovērtējat cilvēka patieso raksturu, nevis tikai viņa potenciālu.

Svari
Mīlestībā viss vienmēr un visur ir godīgi, tāpēc Svariem vajadzētu sagatavoties satikt savu otro pusīti līdz 2023. gada beigām. Šis cilvēks atgādinās tev par visu labo, ko esi pelnījis, un par to, ka, saņemot mīlestību, tev ir ļauts iemiesot savu autentisko “es”. Tevi gaida veselīga saikne ar radniecīgu dvēseli, kas atbalstīs tavas vērtības.

Nemēģini izpatikt citiem uz savas labklājības rēķina. Šajā pasaulē jums vajadzētu runāt tikai patiesību. Veidojiet attiecības ar kādu, ar kuru jūs būsiet pats par sevi, nevis tāds, kādu sevi iedomājaties. Jums ir nepieciešams partneris, kurš jūs redzēs un mīlēs pilnībā.

Leave a Comment