Merilina Kerro priecīgi paziņo: Marts būs kā viena liela baltā svītra trīs zodiaka zīmēm

Marts būs viena liela baltā svītra arī priekš Ūdensvīriem, kuriem mēnesis noteikti atnesīs ilgi gaidītās pārmaiņas. Vislielākā veiksme būs satikšanās ar cilvēku, kurš kļūs jums ļoti svarīgs un nozīmīgs, viņš padarīs jūsu dzīvi spilgtāku.

Nav teikts, ka tā būs mīlestība, bet tā var būt radniecīga dvēsele, uzticams draugs vai vienkārši cilvēks, kurš jūs atbalstīs. Grūtības pašas jums ies ar līkumu, martā liktenis nepieļaus situācijas, kas sabojās garastāvokli, viss būs labi!

 

Zivis kļūs par marta favorītiem, šīs zīmes pārstāvjiem liktenis pasniegs virkni spilgtu dāvanu, pārsteigumu un vienkārši veiksmes joslu! Laime nokritīs jūsu dzīvē, noskaņojums būs tāds, ka gribēsiet staigāt un smaidīt.

Vienīgi žēl, ka cilvēki var nesaprast jūsu pozitīvo attieksmi pret dzīvi. Galu galā vēl nesen ar jums viss bija slikti, bet tagad viss ir tik labi, ka labāk par to nedomāt, tāpēc no malas tas šķiet pārsteidzoši.

Lasi vēl: “Beidzot tas ir zināms”: Ir noteikts optimālais vecums sievietēm pirmā bērna piedzimšanai

Marts iepriecinās Zivis, bet kāda īsti ir jūsu laime – labāk nezināt nevienam, izņemot sevi pašu, un klusējiet par to, neaizbaidiet laimi!

 

Leave a Comment