Mēness diēta – tievējiet pēc Mēness fāzēm

Ne visi cilvēki izjūt Mēness fāžu ietekmi, taču ir tādi, kas speciāli seko tām līdzi – kad labāk stādīt augus, kad labāk matus griezt, kad nevajadzētu doties pie zobārsta utt. 

Tā kā Mēness ietekmē daudzus procesus dabā, arī Mēness diēta var ietekmēt to, cik veiksmīgi (vai arī ne tik veiksmīgi) izdodas nomest lieko svaru.

Kādi tad ir Lunārās diētas pamatprincipi?

Jaunā Mēness fāzē no organisma ļoti aktīvi izdalās kaitīgie toksīni, kas ļauj noritēt attīrīšanās procesiem. Šis laiks ir lieliski piemērots augļu diētai. Tāpat šajā laikā ieteicams patērēt daudz šķidruma – vislabāk lietot tīru ūdeni un tējas. No alkoholiskajiem dzērieniem gan ieteicams atturēties. Jaunā Mēness periodā ieteicams ēst vieglu pārtiku, izvairīties no trekniem, smagiem un organismam grūti pārstrādājamiem ēdieniem, ātrās ēdināšanas iestādēs piedāvātajiem produktiem, pusfabrikātiem. Ikdienā ieteicams arī izvairīties no pārmērīgas sāls un cukura lietošanas uzturā. Šajā laikā ieteicams ēst mazāk kā jūs ēdat parasti. Tas nozīmē, ka jums maltīti vajadzētu beigt tad, kad vēl mazliet jūtams izsalkums.

Lai lasītu par pārējām fāzēm, šķiriet nākamo lapu!

Leave a Comment