Megana Mārkla atteicās pēc dzemdībām tievēt. Fani ar to ir neapmierināti

Taču Megana pašlaik nesteidz notievēt. Hercogiene bērniņu pasaulē laida vien pirms pāris mēnešiem, un šo mēnešu laikā viņa ir apmeklējusi ne vienu vien pasākumu, kurā fani ir kārtīgi apskatījuši to, ka Megana pēc dzemdībām ir vēl vairāk pieņēmusies svarā.

Kādēļ pret Meganu izturas tik slikti? Jo viņa tiek salīdzināta ar Keitu Midltoni, kura pēc visām trim dzemdībām jau pēc pāris stundām parādījās sabiedrībā, izskatoties tā, it kā viņa vispār nebūtu bijusi stāvoklī.

Un tieši to fani gaidīja arī no Meganas, taču nesagaidīja…

Šoreiz Megana parādīja savu amerikāņu raksturu, liekot visai pasaulei aplūkot to, kā patiesībā izskatās sievietes ķermenis pēc dzemdībām.

Kad Megana pēc dzemdībām parādījās sabiedrībā, nesavedot kārtībā savu ķermeni, fani iedalījās divās daļās – tie, kas nosodīja hercogienes izskatu, un tie, kas pateicās Meganai par to, ka viņa mīl savu ķermeni tādu, kāds tas ir, turklāt nebaidījās to parādīt visai pasaulei.

Megana esot teikusi, ka vēlas notievēt dabīgā veidā, neradot kaitējumu savam bērniņam, ņemot vērā to, ka hercogiene naktis neguļ, zīdot savu pirmdzimto.

Ketija Nikola, karaliskais biogrāfs, ziņo: “Megana negrasās notievēt. Viņa neapmeklē trenažieru zāli, viņa neievēro diētas. Viņai pat svaru mājās nav. Hercogiene vienkārši izbauda šo mirkli!”

Teiksim Meganai paldies par viņas neatlaidību parādīt sabiedrībai to, kāds kļūst sievietes ķermenis pēc dzemdībām, neatkarīgi no tā, no kāda sabiedrības slāņa tu nāc.

Avots

Leave a Comment