Mazās meitenītes Justīnes tēvs, iespējams, izpļāpājies kameras biedriem Rīgas Centrālcietumā, kā meitene gājusi bojā

Mazās meitenītes Justīnes tēvs, iespējams, izpļāpājies kameras biedriem Rīgas Centrālcietumā, kā meitene gājusi bojā. Lūk, kas zināms! 

5.maijā Rēzeknes novada Nautrēnu pagasta Rogovkā pazuda septiņus gadus vecā Justīne Reinikova. Meitenei bija Vese***as problēmas. Meitene piektdienas vakarā ap plkst.19 esot izgājusi no savas dzīvesvietas un tajā neesot atgriezusies.

Pol***ja un brīvprātīgie plašas meklēšanas pasākumus, pārmeklējot desmitiem kvadrātkilometrus plašas teritorijas, taču meklējot nedeva rezultātus.

 

Jau kopš pirmajām pazušanas dienām likumsargi strādājuši ar vairākām versijām, pastāvēja, ka pret meitenīti varētu veikt noziedzīgs nodarījums.

Meitenes ķermenis ar acīmredzamiem miesas bojājumiem pirms Jāņiem tika atrasts aprakts pamestas mājas pagrabā, meža vidū vairāki desmiti kilometru no meitenes dzīvesvietas.

Lasi vēl: Ļoti skumja ziņa ”Instagram” lietotājiem; daudzi diemžēl būs spiesti dzēsts savus profilus

Lasīt vēl: Es ņemu 3 kartupeļus un miltus. Gaisīgu un smaržīgu maizīšu recepte: visi kaimiņi lūgs recepti

Atgādināsim, ka daļēji vainu atzinuši ir Justīnes tēvs un pamāte, tomēr tikai daļēji. Tas nozīmē, ka viņi stāsta, ka tas esot bijis netīšs noziegums.

Nesen La.lv tika publicēta informācija, ka mazās meitenītes Justīnes tēvs, iespējams, izpļāpājies kameras biedriem Rīgas Centrālcietumā, kā meitene gājusi bojā. Lūk, ko viņš teica!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment